Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo su prijatelji

Boris Erceg: Nisam dečko Janice Kostelić, nema tu nikakve priče

janica kostelić
12.01.2012.
u 11:13

Najtrofejnija hrvatska skijašica prošli je tjedan proslavila 30. rođendan sa svojim društvom, u kojem je bio i zgodni Riječanin

Trideseti rođendan Janica Kostelić proslavila je u zagrebačkom klubu “Ham-Ham” u intimnom krugu svojih prijatelja, među kojima su bili i Ana Jelušić te Elin Arnarsdottir. Tijekom slavljeničke večeri prošli tjedan najtrofejnija skijašica izišla je iz lokala do bankomata u pratnji tajanstvenog mladića te ih je snimio fotograf časopisa Story.

Riječ je, doznali smo, o 21-godišnjem studentu Borisu Ercegu iz Rijeke. Njihovi zajednički prijatelji tvrde da između Janice i Borisa nema romantične veze, a isto nam je potvrdio i mladić koji se, ne svojom željom, pojavio na naslovnici domaćeg tjednika.

– Nema zanimljive priče za medije. Običan sam student, nimalo željan medijske eksponiranosti. Sve što je Janica rekla, točno je. Dobri smo prijatelji – kazao nam je B. Erceg i zamolio da poštujemo njegovu privatnost jer nije javna osoba. Cijeli je događaj za tjednik Story objasnila Janica:

– Dečko na fotografiji je dio ekipe s kojom sam slavila rođendan. To mi je jako dobar prijatelj iz Rijeke kojeg poznaje cijelo moje društvo. Otišli smo do bankomata podići novac, držim ga pod ruku zato što sam se, kako i priliči toj prigodi, sredila i obula visoke potpetice, a nisam baš najstabilnija na njima.

Komentara 8

KA
karambita
14:39 12.01.2012.

Dzabe joj slava i lova, ja je ne bih ni stapom taknuo

KL
klubuhb1
15:26 12.01.2012.

karambita......., mislim da znam koji je tvoj problem: vjerojatno se u mraku zadovoljavaš i vičeš \"mamice, oh mamice....\" nakon toga nitko ti ne treba.

Avatar bat 555
bat 555
14:31 12.01.2012.

Neznam s kim je ili nije u vezi ali od srca joj želim da nađe srodnu dušu i da bude sretna. Koliko me je samo puta razveselila u teškim trenucima života. Neka joj Bog vrati najljepšim darom za svaku suzuuzu i znoj koji je prolila zbog karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije