Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA EPIZODA SILE

Boran uspije pronaći Silu prije Berzana

sila
Nova TV
26.03.2013.
u 13:07

Dok promatra Silu Berzan nazove Borana. Boran poludi od straha. Ipak Boran uspije doći do Sile prije nego Berzana.

Dilaver pokušava saznati gdje je Sila. Umu se želi vratiti u Mardin. Dilaver priča sa Džeren o Berzanu i Džihanu. Boran uspijeva pronaći Silu, no ipak Berzan je brži.

Dok promatra Silu Berzan nazove Borana. Boran poludi od straha. Ipak Boran uspije doći do Sile prije nego Berzana. Esma se udružuje s Berzanom. U njoj aga vidi veliku saveznicu. Ajše je zabrinuta za Šivana.

Vijesti o Berzanu, koji Boranu želi pokazati što je sve u stanju učiniti, iako ga on pokušava spriječiti u tome, brzo se šire. Pleme više ne može ostati po strani u tom problemu. I dok neki pokušavaju Boranu pružiti potporu, drugi će ga pokušati spriječiti zbog straha od Berzana.

>>Tajna uspjeha turskih sapunica ili kako su od svijeta uzeli najbolje

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije