Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan što je živ

Bono Vox umalo poginuo na letu za Berlin

bono vox
Foto: Paul Zinken/DPA/PIXSELL
1/5
13.11.2014.
u 08:29

Bono i četvorica prijatelja putovali su iz Dublina u Berlin, a usred leta otpala su stražnja vrata privatnog zrakoplova kojim su letjeli

Svijet je umalo ostao bez Bono Voxa, nakon što je jučer frontmen U2-a izbjegao smrt za dlaku. Bono i četvorica prijatelja putovali su iz Dublina u Berlin, a usred leta otpala su stražnja vrata privatnog zrakoplova kojim su letjeli.

Bono je bio jedini član U2-a na avionu, dok su ostali članovi benda Larry Mullen, Edge i Adam Clayton letjeli drugim letom.

Bend je u Berlin putovao kako bi primili nagradu na Bambi International Music awardsima, no Bono je poletio ranije kako bi prisustvovao diplomatskom sastanku s njemačkim ministrom za ekonomsku suradnju i razvoj Gerdom Muellerom.

Dok su letjeli na 2000 metara, otvorila su se vrata prostora za prtljagu.

- Imao je mnogo sreće. Sat vremena nakon poletanja čuo se veliki udar, no avion je nastavio dalje te su sletjeli u berlinskoj zračnoj luci. Tamošnji službenici bili su zaprepašteni kada su vidjeli što se dogodilo. Sva prtljaga je odletjela - otkrio je neimenovani izvor.

>>Bono Vox i Charlize odali počast Nelsonu Mandeli

>>Obilaskom hramova Bono Vox sebi i obitelji čistio je dušu

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Neutralac
21:42 13.11.2014.

I gdje je pala ta prtljaga.... ima li ozljedjenih na zemlji......?????

Avatar nijeminišta
nijeminišta
12:26 13.11.2014.

ne postoji baš ni jedan jedini razlog zašto bi avion pao ako mu se otvore ili čak i otpadnu vrata prtljažnog prostora. malo informiranja ne bi bilo naodmet prije pisanja ovakvi bombastičnih tekstova...

OK
okus
02:40 03.01.2015.

O Jelo Jelo Jeleeenaaa.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije