Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gripa: "Ples sa zvijezdama" sabotira vrućica

Bolesni Marija Šantek i Vedran Mlikota “gorjet” će na podiju

mlikota
20.11.2009.
u 17:30

– Malo me je frka. U ponedjeljak me shrvala gripa i nismo imali probe. Ovaj tjedan plesali smo ukupno četiri sata – rekao je Mliki, kako ga zovu prijatelji.

Nakon što je naciji pokazao svoje plesno umijeće i gledatelje namamio da prate svaki njegov korak, glumac Vedran Mlikota pao je u postelju pa će novi nastup u HTV-ovoj zabavnoj emisiji “Ples sa zvijezdama” odraditi pod temperaturom.

Trudit ćemo se

– Malo me je frka. U ponedjeljak me shrvala gripa i nismo imali probe. Ovaj tjedan plesali smo ukupno četiri sata – rekao je Mliki, kako ga zovu prijatelji. Pomisao da bi ovog tjedna mogao završiti plesne nastupe zbrisala mu je osmijeh s vedrog lica, no upravo zbog toga glumac je najavio da će u slowfoxu uživati do posljednjeg takta.

– Trudit ću se i dalje jer zaista uživam u plesu. Bilo bi mi drago da to još malo potraje, ali Bože moj, svi možemo ispasti – tvrdi 40-godišnjak. Iako svjesna da je njezin partner realan, mlada plesačica Marija Šantek odlučila je još malo sanjariti.

– Moramo ostati pozitivni i boriti se do kraja. Mislim, do večeras ćemo znati otplesati slowfox, ali nećemo imati vremena za detalje. Što se tiče dosadašnjeg napretka odat ću vam da su Vedranovo kretanje i držanje izvrsni te da je on doista jako ritmičan muškarac – kaže 20-godišnjakinja.

Zaljubljen u ples

Ponosan zbog pohvala koje mu je uputila kolegica, Mlikota će, vjerujemo, dobiti krila i koreografiju prikazati u najboljem svjetlu.

– Na meni je da se trudim, na publici i žiriju da donese odluke – kaže glumac. Mentorica Marija Šantek dodala je:

– Prvo sam ja bila bolesna pa onda Vedran. Na to nismo mogli utjecati, ali zato možemo rastjerati tugu s vedrog lica. Gripa je jača od nas, i ako danas ispadnemo, krivica će biti njezina, a ne naša. Zbog bolesti si ne možemo predbacivati – kazala je plesačica, koja će Vedrana u plesu pokušati “zadržati” i kad napuste HTV-ov studio.

– Trudit ću se plesati i dalje, no prije nego se upišem na neki tečaj, trebat ću se odmoriti od “Plesa sa zvijezdama” – kaže Mlikota, a ljubav prema ritmovima, dodaje, pokušat će prenijeti i na svoju djevojku Nelu Kocsis.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije