Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet zaljubljena

Bol zbog razvoda je iza nje, Cheryl Cole ljubi plesača Trea Hollowaya

cheryl cole (1)
pixsell
16.08.2012.
u 22:00

Mišićavo tijelo zgodnom plesaču nije jedini adut, Tre je vlasnik i dviju diploma; završio je studij ekonomije i psihologije. S njime se Cheryl pojavila i na proslavi svog 29. rođendana prošli mjesec u Las Vegasu.

Nakon razvoda od nevjernog Ashleyja Colea prije dvije godine, 29-godišnja Cheryl Cole napokon je u vezi. Srce joj je osvojio plesač Tre Holloway kojeg je upoznala promovirajući singl “Promise This” u finalnoj emisiji X Factora 2010. godine.

Tre je, naime, bio jedan od plesača s njom na pozornici. Mišićavo tijelo nije mu jedini adut, Tre je vlasnik i dviju diploma; završio je studij ekonomije i psihologije. S njime se Cheryl pojavila i na proslavi svog 29. rođendana prošli mjesec u Las Vegasu.

– Osjeća se zaljubljenost među njima, slažu se, kao stvoreni su jedno za drugo i ta veza jednostavno mora potrajati – govore bliski prijatelji para.

Bez obzira na obveze, kojih oboje imaju puno, dva puta tjedno izlaze nasamo i čini se da ih nije briga što će tko o njima misliti.

Cheryl za te izlaske pomno bira odjeću kako bi zablistala pred novim izabranikom. Na romantičnim su večerama jako bliski.

Cheryl svako malo, usred restorana, nasloni glavu na njegovo rame, a dok joj Tre nešto šapuće, zaljubljena pjevačica nježno ga miluje po koljenu.

Bivša članica žirija X Factora teško je podnijela brojne preljube bivšeg supruga Ashleyja i od razvoda nije viđena ni s jednim muškarcem, no šaputalo se o aferi s plesačem Derekom Houghom.

Tre, koji je karijeru počeo u “Američkom idolu”, očito joj je vratio vjeru u ljubav.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije