Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA TRUDNICA

Bojana Gregorić Vejzović: Znam spol djeteta, ali to je moja tajna

story party
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
04.05.2010.
u 17:50

Glumica se odlično osjeća, prestala je raditi pa se odmara i brine o sinu Raulu, a suprug Enes Vejzović priželjkuje djevojčicu.

Dani ‘'ugodnog’' nespavanja izazvanog slatkim dječjim plačem, previjanja pelena i svih onih radosti koje idu uz novog člana obitelji tek čekaju glumački i bračni par Bojanu Gregorić Vejzović (38) i Enesa Vejzovića (33).

Jer kao što se već zna, lijepa Bojana je u petome mjesecu trudnoće. No dotad žive punim plućima, a njezino stanje par nije spriječilo da bude dio slapa poznatih koji se u ponedjeljak slio na najveći crveni tepih ispred zagrebačkog Muzeja Mimare gdje časopis Story svake godine slavi svoj rođendan.

Tek na pola puta

A Bojana, koja je još donedavna govorila da ne može utažiti glad pa stalno jede i osjeća se kao tenk, u minihaljinici i savršena izgleda ostavila je sasvim drugu sliku i zaslužila naslov najelegantnije dame večeri.

– Odjenula sam haljinu Linea Exclusivea. Jedino su me oni uspjeli nekako uljuditi – našalila se Bojana i dodala:

– Tek sam na pola trudnoće, a zadnja tri mjeseca učinit će svoje pa ćemo vidjeti kako ću tek izgledati. Inače, odlično se osjećam, no zabava mi je prošla u razgovoru s dragim prijateljima jer nisam u stanju hopsati, a otišli smo malo prije ponoći.

Da je trudna, Bojana je doznala još u siječnju kada su pred njom bila još tri mjeseca napornih snimanja serije “Dolina sunca”. No sve je uspješno odradila, a dok je mi svaki dan gledamo na ekranu u ulozi gradonačelnice Julije Vitezović, mama Bojana dane provodi bez poslovnih obveza, odmarajući se i skrbeći za četverogodišnjeg sinčića Raula.

I tata Enes je na zabavi bio elegantan, no njemu kao glumcu i pravom slobodnjaku ne leže baš mondena okupljanja.

– Što se mene tiče, ovakvi događaji su mi u principu odrađivanje. Više se volim zabavljati tako da beskonačno filozofiram s prijateljima u kafićima – kazao je Enes. Lud od sreće što će opet osjetiti radost dolaska djeteta na svijet, Enes, osim želje da sve dobro prođe, sanja i da se rodi djevojčica.

Savjeti iskusnih tata

– I ja sam imao brata pa nekako mislim da bi Raulu jako zanimljivo bilo odrastati uz sestru. A i zanima me kako je odgajati djevojčicu. O tome ću se konzultirati s već iskusnim tatama djevojčica – kaže Enes. A dok mi o tome hoće li se roditi djevojčica ili dječak samo znatiželjno nagađamo, Bojana se zavjerenički smiješi i kaže:

– Ja znam spol djeteta, ali neću vam reći!

Komentara 2

KI
kike22
16:58 01.06.2010.

sretno s prinovom!!!!!!!!!!!!!!

K7
Kris@76
20:31 04.05.2010.

Spol balince

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije