Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica

Bojana Gregorić Vejzović se družila sa zvijezdom svjetske hit serije: 'Neki ozbiljan razgovor'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/27
26.01.2022.
u 17:59

Bojana je objavila fotografiju na kojoj pozira s Lukom Perošem koji je glumio u seriji 'La Casa de Papel', a imaju ozbiljan lica.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (49) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju s kolegom koji je glumio u popularnoj seriji 'La Casa de Papel' (Kuća od papira) čiji je engleski prijevod 'Money heist' (Pljačka novca). Bojana je objavila fotografiju na kojoj pozira s Lukom Perošem, a imaju ozbiljan lica.

Glumica je u opisu uz objavu istaknula engleski naslov popularne serije. "Neki ozbiljan razgovor o Pljački novca“, napisala je te dodala emotikon koji namiguje. „Super ozbiljan“, odgovorio joj je Peroš u komentarima te dodao da neka ljubi sve doma.

U komentarima im je kolegica Lana Gojak Bajt poručila da su zgodni. „Jao obožavam“, poručila je pjevačica Ivana Marić. Jedan pratitelj pitao ju je koji bi grad ona uzela kao svoje ime, a Bojana je odmah odgovorila da bi to bio Zagreb. „Nek polome jezik izgovorom“, odgovorila je te dodala emotikon koji plače od smijeha. Inače, likovi u seriji nose imena svjetskih gradova kako bi zaštitili svoj stvarni identitet.

Podsjetimo, Peroš se prije sedam godina preselio u Barcelonu zbog ljubavi, a tada je i njegova glumačka karijera krenula uzlaznom putanjom. Glumac je oženjen Brazilkom Paulom, s kojom ima sedmogodišnjeg sina Davida. Peroš ima i kći Avu (15) koju je dobio u vezi s pokojnom kiparicom Ivanom Popović.

Dodajmo da se u studenom glumac družio s Dinom Rađom i Tarikom Filipovićem, kao i da je objavio video s poznatim TikTokerom Khabyjem, a prije toga se družio i s Lukom Modrićem.

VIDEO Tram 11: Mi seciramo društvo i promatramo što su problemi, mi smo domoljubi+

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije