Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Bojana Gregorić Vejzović: “Enes mi je najveća podrška!”

Osim što je izvrsno odigrala ulogu Melite u predstavi redatelja Borisa Svrtana, Bojana je pokazala da na njezinu tijelu posljednji porođaj nije ostavio ni traga. Dapače, glumica se rekordnom brzinom vratila i u radnu formu.
15. siječnja 2011. u 17:18 1 komentara 452 prikaza
Gregorić Vejzović
Foto: Tomislav Miletić/PIxsell

Premijera predstave “Leda” u Dramsko kazalište Gavella privukla je mnoga poznata lica, no najzanimljivija među njima bila je glumica Bojana Gregorić Vejzović. Osim što je izvrsno odigrala ulogu Melite u predstavi redatelja Borisa Svrtana, Bojana je pokazala da na njezinu tijelu posljednji porođaj nije ostavio ni traga. Dapače, glumica se rekordnom brzinom vratila i u radnu formu.

– Preksinoć smo dobili prekrasan pljesak koji je dokazao da su se moj trud i nervoza isplatili. Nakon porođaja jako sam se brzo vratila poslu i, s obzirom na to da imam dvoje male djece, sve je dobro prošlo – kazala je glumica. U predstavi je zavela bogatog, primitivnog supruga (Janko Rakoš), a u publici i svojega muškarca Enesa Vejzovića.

– Zahvalna sam cijeloj ekipi koja mi je bila velika obitelj, ali posebno sam zahvalna svojem Enesu. Pružio mi je moralnu i psihičku podršku i bez njega ne bih uspjela – priznala je Bojana Gregorić Vejzović.

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • Avatar PotemkinVillage
    PotemkinVillage:

    Bojana Gregorić jedna je od najljepših i najšarmantnijih hrvatskih glumica. Baš kao i njena majka, Božidarka Frajt, koja je svojevremeno također bila i odlična glumica i jedna od najljepših žena u Zag.