Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vitka mama

Bojana Gregorić: S kćeri sam dobila samo 10 kilograma

bojana
Davor Višnjić/Pixsell
03.09.2010.
u 19:43

– Uskoro ću izgubiti naslov ikone stila jer će biti jedino važno jesam li izašla u čistoj ili flekavoj majici – kaže glumica pred kojom je razdoblje nespavanja i slatkih muka.

Osim što je godinama slovila za ikonu stila, glumica Bojana Gregorić Vejzović mogla bi postati i idol među poznatim trudnicama. Deset dana prije odlaska u rodilište 38-godišnjakinja ne odustaje od šetnji gradom, a cijelo ljeto provela je na Pelješcu sa suprugom Enesom Vejzovićem i četverogodišnjim sinčićem Raulom.

– Odbrojavamo još četrnaest dana. Jedva hodam iako sam dobila samo desetak kilograma. No, na moru je bilo sve lakše podnijeti jer mi je olakšalo vrućine – kazala nam je zvijezda hit-serije “Dolina sunca”. Drugi put mama odlučila se za promjenu – odnedavno je crvenokosa i ošišana na kratku, ravnim šiškama omeđenu zaigranu frizuru. Baš onakvu kakvu će, u danima koji slijede, biti najlakše održavati. Jer, rekla je nedavno Bojana u intervjuu za Večernji list, roditeljske obveze ne ostavljaju previše prostora za uređivanje.

– Uskoro ću izgubiti naslov ikone stila jer će biti jedino važno jesam li izašla u čistoj ili flekavoj majici – kaže je B. Gregorić Vejzović pred kojom je razdoblje nespavanja i slatkih muka.

– Život nosi iskušenja, i lijepe i teže trenutke. Sada mi je samo na pameti da dijete bude živo i zdravo. Preživjet ću ljubičaste podočnjake i neispavanost – kazala je u svibnju kad nam je otkrila da svojoj djevojčici, baš kao i sinu Raulu, planira dati posebno ime. Koje će točno biti, ostavila je kao iznenađenje, ali je priznala da će kao i s prvim djetetom biti razumna, no ipak malo popustljivija mama. Kao i svaka druga koja zadrhti kad je pogleda njezina mala “plačljiva” životna radost.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije