Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majčinstvo

Bojana Gregorić rodila djevojčicu, suprug bio s njom na porođaju

bojana gregorić
Foto: hrvoje serdar
1/4
18.09.2010.
u 14:34

Enes, koji je i priželjkivao da njihovo drugo dijete bude djevojčica, uz suprugu je bio cijelo vrijeme tijekom porođaja, a to iskustvo opisao je kao nešto najljepše što mu se u životu dogodilo.

Velik dan bio je u subotu u obitelji glumačkog bračnog para Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića. Točno u terminu, glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella oko šest ujutro u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh rodila je djevojčicu dugu 51 centimetar i tešku 3700 grama.

Enes, koji je i priželjkivao da njihovo drugo dijete bude djevojčica, uz suprugu je bio cijelo vrijeme tijekom porođaja, a to iskustvo opisao je kao nešto najljepše što mu se u životu dogodilo. Ime za kćerkicu već su izabrali, no javnosti su tek otkrili da će biti egzotično poput imena njihova četverogodišnjeg sina Raula. Bojana je trudnoću podnijela vrlo dobro, a kako nam je otkrila četrnaest dana prije porođaja, udebljala se tek desetak kilograma. Sa suprugom i sinčićem cijelo je ljeto provela na Pelješcu, gdje je lakše podnosila vrućine i činjenicu da se sve teže kreće.

Da je u drugom stanju 38-godišnja umjetnica doznala je u siječnju, kad su pred njom bila još tri mjeseca snimanja serije “Dolina sunca”. No, sve je uspješno odradila, a nakon posljednje klape, odlučila je odgoditi sve poslovne obveze te se odmarati i pripremati za porođaj. U petom mjesecu trudnoće zablistala je na tradicionalnom rođendanskom partyju magazina Story na kojem se pojavila u mini haljini Linee Exclusive. Tada je pokazala da joj trudnoća izvrsno stoji jer je i dalje imala besprijekornu figuru, unatoč tome što je tvrdila da ne može utažiti glad pa stalno jede i osjeća se kao tenk.

– Tek sam na pola trudnoće, a zadnja tri mjeseca učinit će svoje pa ćemo vidjeti kako ću tek izgledati – rekla nam je tada Bojana. No, kako se pokazalo, razloga za strah nije bilo, jer je glumica ostala vitka sve do odlaska u rodilište. Pred njom, ali i njezinim suprugom s kojim je u braku pet godina, sada su dani nespavanja i slatkih briga, no sretna mama uopće se ne brine zbog podočnjaka, već joj je samo važno da njezina tek rođena kćerkica bude zdrava.

Komentara 15

MI
mica1111
07:17 19.09.2010.

...nek je sa srećom i mami i kćerkici...

BA
black arow
23:10 18.09.2010.

Sritno ali ima važnijih tema u ovoj tunguziji.

TH
thekarma33
13:12 19.09.2010.

zene se poradjaju svaki dan.....:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije