Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Bojana bila uvjerena da će biti miss, no razočarala se

'bojana_nnn_sce_090411'
''
09.04.2011.
u 14:20

Ukućani su Marijanu proglasili misicom što je Bojani teško palo i zbog čaga joj je jako krivo

U Big Brotherovoj kući ljepota je jučer bila na prvom mjestu. Ukućani su organizirali i muški i ženski izbor ljepote. Prvo su se predstavile ukućanke, a potom i djevojke s otpada. Muški članovi uživali su u viđenom, a posebno zadovoljni bili su vidjevši ih u kupaćim kostimima. Bojana je bila uvjerena da će pobijediti, ali prešišala ju je Marijana, zbog čega joj je, kako je kasnije i priznala, bilo krivo. U muškoj konkurenciji mister je postao Lester.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar babas
babas
20:17 09.04.2011.

Bojana Miss? Ima lijepo lice,ali noge kao kauboj u O,uz to nema ni sise,a ni ženstvenosti. Marijana je zasluženo pobjedila,ima odlično tijelo,uz nju Soraja također odlično tijelo,pa Tamara i Dragana.

AG
Agramer198
00:03 10.04.2011.

Tko??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije