Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljena

Bogata nasljednica se zaručila, ruku joj sada krasi prsten od dva mil. dolara

Foto: PA/Pixsell
1/3
03.01.2018.
u 13:53

"Ovo je najromantičniji trenutak u mojem životu", napisala je uz video snimku prosidbe bogatašica Paris Hilton

Bogata nasljednica Paris Hilton i glumac Chris Zylka zaručili su se tijekom vikenda, izvijestila je njezina glasnogovornica.

Zylka ju je zaprosio na skijaškoj stazi u Aspenu, a oduševljena Paris sve pojedinosti prosidbe objavila je na društvenim mrežama. 

"Ovo je najromantičniji trenutak u mojem životu", napisala je uz video snimku prosidbe, a za časopis People nedavno je rekla da je Zylka "savršen", nazvavši ga čovjekom svog života i najboljim prijateljem. 

 

 

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

 

Par se upoznao prije osam godina na jednom od partyja organiziranih nakon dodjele Oscara, no ljubavnu su vezu započeli prije dvije godine. Zylka (32) je svojoj ljubljenoj poklonio prsten s velikim dijamantom od 20 karata u obliku kruške u vrijednosti od oko dva milijuna dolara.

Zlatar Michael Green ispripovijedao je da je sa svojim suradnicima prsten dizajnirao za samo dva dana jer je Zylka želio da bude dovršen prije odlaska u Aspen. 

"Bajke postoje", napisala je Paris na društvenim mrežama. 

1/9

Komentara 2

DO
dommar36
22:13 03.01.2018.

Samo novaccccc 😂 😂

ZA
zarkotih
19:29 04.01.2018.

Dajem im 2 meseca i posle svako na svoju stranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije