Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan zet

Bob Geldof odahnuo; Kći Peaches se smirila, trudna je i opet se udaje

peaches
Pixsell
06.01.2012.
u 11:48

Iako je nedavno izjavila da neće žuriti s vjenčanjem, tv voditeljica se predomislila, a mediji nagađaju da je presudna bila upravo vijest o trudnoći. Par ima veliku podršku obje obitelji

Kći slavnog glazbenika Boba Geldofa, Peaches Geldof, očekuje svoje prvo dijete sa zaručnikom Thomasom Cohenom. U vezi su četiri godine i očito je došlo vrijeme za širenje obitelji. 

- Peaches je oduševljena, a par ima veliku podršku obje obitelji - stoji u saopćenju za medije.

Mladi par objavio je zaruke krajem prošle godine. Iako ima samo 22 godine, Peaches iza sebe ima već jedan brak s glazbenikom Maxom Drummeyem, a sada će ponovo stati na ludi kamen s dvije godine mlađim Cohenom.

Iako je nedavno izjavila da neće žuriti s vjenčanjem, tv voditeljica se predomislila, a mediji nagađaju da je presudna bila vijest o trudnoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije