Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarci

Bob Geldof i kraljica Elizabetha od kraljevske palače rade billboard

Bob Geldof
29.10.2011.
u 21:30

Svi koji doniraju pola milijuna funti moći će svoj oglas postaviti preko zidova Buckinghamske palače. Prihod će u cijelosti biti isplaćen radnicima i građanima Velike Britanije kojima je prijeko potreban.

Tvrtka Bob Geldofa uskoro će napraviti najzanimljiviji billbord na svijetu, preko cijele Buckinghamske palače. Dok je kraljica na odmoru, svi koji doniraju pola milijuna funti moći će svoj oglas postaviti preko njezinih zidova. Prihod će u cijelosti biti isplaćen radnicima i građanima Velike Britanije kojima je prijeko potreban.

Kraljica Engleske dozvolila je reklamiranje određenih proizvoda preko cijele palače dok je, od 22. prosinca do 2. siječnja, na odmoru. No, samo će odabranim proizvodima to biti odobreno. Pravo prvenstva imaju tvrtke koje rade s dijamantima, pa se britanski novinari unaprijed šale kako će ponos Britanije postati prvi dragulj Engleske.

Ostatak kraljevske obitelji ne slaže se s odlukom kraljice, jer smatra da bi dio novca trebao ići na renoviranje palaće, a ne samo u džepove radnika i države.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar My Style
My Style
14:25 30.10.2011.

I ta je baka prolupala ! Reklamirace dijamante! Ja mislio da ce neku hranu za macke ili Always uloske! Kakva podvala bogatih, Boze me sacuvaj !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije