Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJPOZNATIJA BEBA S ESTRADE

Bloom slavi prvih mjesec dana! Mama Maja dirljivom objavom raznježila pratitelje

Foto: Instagram
1/15
17.04.2021.
u 12:39

U nepunih sat vremena od objave stiglo je više od 10 tisuća lajkova, a mnogi fanovi smatraju da bi maleni Majin sin Bloom trebao dobiti vlastiti Instagram.

Mjesec dana posebne sreće u životu pjevačice Maje Šuput (41) i njenog supruga Nenada Tatarinova (37) otkako je pristigao maleni Bloom posebno je obilježeno na njezinom Instagramu. U objavi koja je u nepunih sat vremena prikupila više od 17 tisuća lajkova, Maja je čestitala sinčiću njegovih prvih 30 dana.

Foto: Instagram screenshot

- Mjesec dana danas. Jutarnje maženje je u tijeku - napisala je Maja ispod niza fotografija malenog dječaka koji je raznježio njezine pratitelje. Među njima je opet došla do izražaja rasprava o tome nalikuje li maleni više na mamu ili tatu, ali to ćemo zasigurno tek moći znati kada Bloom poraste.

- Bloom zaslužuje fakat svoj instač - ustvrdio je jedan pratitelj.

Prije nekoliko dana objavila je i prvu fotografiju iz šetnje sa sinom u kojoj je maja bila ležerno obučena, a nova snimka otkrila je i kako Maja tepa sinu zanimljivim nadimkom. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pjevačica je objavila niz snimki iz svog doma na kojima se moglo vidjeti kako Nenad sastavlja sjedalice za sinčića, a u jednoj od njih Maja kaže: "Gospodin Bloomingdales, što vi kažete na ovo? Tata je danas jako brz s novim gadgetom za našeg Blooma". Inače, Bloomingdales je američki lanac luksuznih robnih kuća. Poznato je da Maja voli modne brendove pa je tako i torba za pelene koju je nosila na fotografiji iz šetnje marke Gucci i cijena joj iznosi 7644 kuna. Maja se pohvalila kako je Bloom već dobio puno personaliziranih poklona poput dekice sa svojim imenom, a među darovima se tako našao i srebrni češalj luksuznog brenda Tiffany&Co čija je cijena 1600 kuna

VIDEO Slavne mame hvale se skupim poklonima svoje djece

Komentara 12

Avatar drug Joža
drug Joža
13:19 17.04.2021.

Spodoba se odlučila razmnožavati pa nam slijede novi tetkići.

Avatar Malazan
Malazan
13:39 17.04.2021.

Pazi onog komentara-prezgodan mališa?! A gospe moja.. mali je slatkiš, bez daljnjeg, ali "prezgodan"? Ni na nogama još nije, ženska glavo! Šta ako bude ima okserice? Šta ako ne bude ima six pack kad prohoda? Kako to, tuko glupa, misliš prezgodan?

ME
medvedgrad
15:02 17.04.2021.

Moj pas se zove Bloom. Francuski buldog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije