Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresen na suđenju

Bliski član obitelji tabloidima prodavao informacije da ga je bivša varala

Jude Law
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
27.01.2014.
u 15:58

Potreseni glumac Jude Law saznao je da je njegov bliski rođak prodavao intimne priče iz glumčevog života britanskom tabloidu News of the World

Potreseni glumac Jude Law saznao je da je njegov bliski rođak prodavao intimne priče iz glumčevog života britanskom tabloidu News of the World, u trenu kada ga je djevojka Sienna Miller varala s kolegom Danielom Craigom.

Hollywoodski glumac dokaze je vidio danas na suđenju u Londonu, gdje je priznao kako je sumnjao da velik broj prijatelja i članova njegove obitelji prodaju podatke iz njegovog privatnog života. Lowea su na suđenju ispitivali o priči vezanoj uz Siennu Miller i Daniela Craiga iz 2005. godine, punoj detalja koje su tabloidu dali njegovi najbliži.

Glumac je ispričao kako je nazvao Craiga kako bi se suočio s njima te da mu kaže neka i svojoj djevojci priopći da je vara. Kada je tužitelj upitao Lowea kada je prvi put saznao da netko od netko od njegovih prodaje informacije, 41-godišnji glumac je odgovorio - danas.

Jude Law kaže kako bi bio savršeno sretan da ta priča nije nikad izašla u javnost te da se nakon objave te priče njegov život potpuno promijenio, a paparazzi su ga čekali posvuda.

>>Troje Murdochovih novinara priznalo da su prisluškivali slavne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije