Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO

Blažičko: Radio sam na Sportklubu da zaradim za račune

blažičko (1)
Pixsell
25.09.2010.
u 19:27

Jedan od najpoznatijih hrvatskih sportskih komentatora, Ivica Blažičko, priznao je kako je uz rad na HTV-u, prenosio utakmice i za kabelsku TV postaju Sportklub.

Nakon što se nekoliko dana snimka prijenosa na Youtubeu komentirala u mnogim pa i u prisavskim kuloarima Blažičko se sam javio na forumu HTV-a i napisao:
"Moram priznati da sam ostao šokiran cijelom halabukom koja se podigla. Da, ja sam komentirao sporne utakmice. Razlog je beskrajno prozaičan i sasvim "hrvatski"."

I zatim objašnjenje:
"Naime, prije dvije godine potpisao sam jamstvo na kredit dobrom prijatelju. On je upao u probleme i već za vrijeme svjetskog prvenstva u Južnoj Africi njegova mi je banka blokirala kartice, a od srpnja "sjeda" na moju plaću. Pa sam tako, za kolovoz, dobio sedam tisuća kuna plaće. Znam da je mnogima to golemi iznos, ali jednako tako znam da trenutno ne mogu redovito plaćati sve svoje račune. Vjerujem, isto tako, da se to malo kosi s predodžbama o nekim golemim plaćama i "šatro" glamuroznom životu TV "zvijezda"."

Iako su neki portali prenijeli Blažičkovu izjavu kako nije prijenose radio on, već njegov sin Jura, tata Ivica to negira:

"Sve ostalo što je objavljeno i objavljivano - poput priče da sam rekao da je prijenos radio moj sin - notorna je besmislica nastala u najboljoj resavskoj maniri internet ponora - nešto čujem, ne znam baš što, ali nema veze, dodat ću ja svoje."

Hodnicima na Prisavlju kruži priča kako čelni ljudi HTV-a neće dati otkaz Ivici Blažičku nego će mu uručiti opomenu pred otkaz.

Komentara 36

BK
bez_komentara_2
19:38 25.09.2010.

Koja budala još pristaje biti jamac?Znači prije 2 godine,to se radilo prije 10 godina,mnogi su se opekli pa sad je rijetko tko jamac,postoji hipoteka!

DU
Deleted user
20:43 25.09.2010.

eh kad bi i ja imao i ja takvi problema sa količinom novca koju blažićko zaradi

TA
tania
19:47 25.09.2010.

svi smo ljudi....ima i gorih stvari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije