Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u londonu

Blake Lively ostvarila želju i večerala sa 'Spajsicama'

blake
Pixsell
06.09.2012.
u 10:23

− Iako mi je prijateljica, nisam je htjela gnjaviti sve dok mi nisu rekli da su sve članice benda na okupu. Morala sam im prići i tako sam ostvarila dugogodišnju želju − rekla je 24-godišnja Blake

Blake Lively ostvarila je svoju dugogodišnju želju i upoznala članice Spice Girlsa. Dok je boravila u Londonu, bila je u restoranu u kojem su na večeri bile i Victoria Beckham, Mel B, Mel C, Emma Bunton i Gerri Halliwell pa glumica nije mogla izdržati da im se ne pridruži.

− U Londonu sam većinu vremena provela u hotelskoj sobi jer je kišilo, ali zadnju sam večer odlučila otići do restorana. Kad sam stigla, primijetila sam hordu paparazza, što mi je bilo čudno jer sam pomislila da mene prate, a cijelo vrijeme sam bila sama. Onda su mi rekli da je Victoria u tom restoranu − izjavila je Blake.

− Iako mi je prijateljica, nisam je htjela gnjaviti sve dok mi nisu rekli da su sve članice benda na okupu. Morala sam im prići i tako sam ostvarila dugogodišnju želju − rekla je 24-godišnja Blake i dodala da je od djetinjstva bila velika obožavateljica tog britanskog ženskog benda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije