Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRLJAVO RUBLJE

Bivši tjelesni čuvar: Britney Spears se drogira, smrdi i kopa nos

britney spears (1)
mattcredible.wordpress.com
20.07.2011.
u 17:12

Fernando Flores bio je tjelesni čuvar pop-princeze sve do prošle godine kada je dao otkaz nakon što je godinama trpio Britneyne ispade

Dvadesetdevetogodišnja pop-princeza morat će na sud. Naime, njezin bivši zaposlenik, tjelesni čuvar Fernando Flores, tužio je Britney zbog seksualnog zlostavljanja.

– Britney je najgora šefica koju sam ikada imao. Nemoralna je i neuredna. Osim što je konstantno hodala gola ispred mene i kolega, nema naviku tuširanja, tako da je uvijek smrdjela. Drogirala se, uzimala različite vrste tableta i konstantno kopala nos – izjavio je Flores.

Britney se godinama trudi vratiti staru slavu, a ovakve joj izjave u tome sigurno ne pomažu. Njezin bivši tjelesni čuvar želi odštetu od čak 10 milijuna dolara i tvrdi da ga je pjevačica nekoliko puta pokušala nagovoriti na seks.

– Zlostavljala me! Više sam je puta odbio, ali žena nema granica. Bila je vrlo bezobrazna i nije me tretirala kao zaposlenika – rekao je Flores.

Britney je preko svojih odvjetnika poručila da je Flores sve izmislio, u što je teško povjerovati nakon bezbroj fotografija koje dokazuju suprotno.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:03 20.07.2011.

Tko pod drugim jamu kopa nos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije