Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Bivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri opet zajedno?

Sve više vremena provode zajedno. Skupa su bili i protekli vikend, a Frane je odmah na svom Facebook-profilu objavio fotografiju Sanje i Lennona Benneta, piše Extra.
24. travnja 2012. u 10:10 9 komentara 771 prikaza
sanja duggan
Foto: pixsell

Bivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri ponovo su zajedno, piše Extra.  Frane i 29-godišnja voditeljica Vanja Halilović prekinuli su vezu, a jedan od razloga upravo je njegova pomirba sa Sanjom Duggan.

 Iako Frane i Sanja već nešto više od dvije godine žive odvojeno, a u rujnu 2010. i službeno su se razveli u Los Angelesu, njihova veza nikad nije bila potpuno okončana. Svoja česta druženja redovito su opravdavali četverogodišnjim sinom Lennonom Bennetom, s kojim su nastojali provoditi što više vremena. Nerijetko su zajedno odlazili na romantične produžene vikende bez sina, a često su ih viđali i u Opatiji, gdje Frane, strasni jedriličar, često boravi.

Sve više vremena provode zajedno. Zajedno su proveli i protekli vikend, a Frane je odmah na svom Facebook-profilu objavio fotografiju Sanje i Lennona Benneta koje je fotografirao dok su svi zajedno uživali u sunčanom popodnevu. Iste večeri promijenio je i svoju naslovnu fotografiju u onu gdje Sanja grli njihova sina i tako još jednom svima pokazao da su mu oni najvažniji. Frane i Sanja vjenčali su u veljači 2007. na pješčanoj plaži na Havajima nakon deset godina veze, a na samoj ceremoniji bili su samo njihovi najbliži prijatelji.

– Nikad nisam govorila o svom privatnom životom pa neću ni sad. Nemojte se ljutiti. Mogu vam samo reći da sam sretna što je upravo izišlo sunce iako je jutros bilo vrlo tmurno – rekla je Sanja za časopis Extra. Ni 41-godišnji Frane nije bio mnogo rječitiji:

– Ne znam, ne želim govoriti o tome. Zaista vam ne mogu o tome pričati. Koga to uopće zanima.

Digitalna komora
JESTE LI ISPROBALI
HGK: Naša Digitalna komora sada nudi sve bitne informacije za pokretanje poslovanja
 • loza:

  Izgledaju lijepo, ali ne toliko da bi tekst pročitao, i by the way tko su ti ljudi?

 • Avatar Idler 3
  Idler 3:

  Ne znam koliko je njoj godina al ima više plastičnih komponenti neg moja tipkovnica !?

 • Avatar Zezanje
  Zezanje:

  Mladi poduzetnik i mlada \"poduzetnica\",...jel`to?