Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opez zaljubljeni

Bivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri opet zajedno?

sanja duggan
pixsell
24.04.2012.
u 10:10

Sve više vremena provode zajedno. Skupa su bili i protekli vikend, a Frane je odmah na svom Facebook-profilu objavio fotografiju Sanje i Lennona Benneta, piše Extra.

Bivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri ponovo su zajedno, piše Extra.  Frane i 29-godišnja voditeljica Vanja Halilović prekinuli su vezu, a jedan od razloga upravo je njegova pomirba sa Sanjom Duggan.

 Iako Frane i Sanja već nešto više od dvije godine žive odvojeno, a u rujnu 2010. i službeno su se razveli u Los Angelesu, njihova veza nikad nije bila potpuno okončana. Svoja česta druženja redovito su opravdavali četverogodišnjim sinom Lennonom Bennetom, s kojim su nastojali provoditi što više vremena. Nerijetko su zajedno odlazili na romantične produžene vikende bez sina, a često su ih viđali i u Opatiji, gdje Frane, strasni jedriličar, često boravi.

Sve više vremena provode zajedno. Zajedno su proveli i protekli vikend, a Frane je odmah na svom Facebook-profilu objavio fotografiju Sanje i Lennona Benneta koje je fotografirao dok su svi zajedno uživali u sunčanom popodnevu. Iste večeri promijenio je i svoju naslovnu fotografiju u onu gdje Sanja grli njihova sina i tako još jednom svima pokazao da su mu oni najvažniji. Frane i Sanja vjenčali su u veljači 2007. na pješčanoj plaži na Havajima nakon deset godina veze, a na samoj ceremoniji bili su samo njihovi najbliži prijatelji.

– Nikad nisam govorila o svom privatnom životom pa neću ni sad. Nemojte se ljutiti. Mogu vam samo reći da sam sretna što je upravo izišlo sunce iako je jutros bilo vrlo tmurno – rekla je Sanja za časopis Extra. Ni 41-godišnji Frane nije bio mnogo rječitiji:

– Ne znam, ne želim govoriti o tome. Zaista vam ne mogu o tome pričati. Koga to uopće zanima.

Komentara 9

LO
loza
12:58 24.04.2012.

Izgledaju lijepo, ali ne toliko da bi tekst pročitao, i by the way tko su ti ljudi?

Avatar Idler 3
Idler 3
12:59 24.04.2012.

Ne znam koliko je njoj godina al ima više plastičnih komponenti neg moja tipkovnica !?

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:25 24.04.2012.

Mladi poduzetnik i mlada \"poduzetnica\",...jel`to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije