Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bračne pikanterije

Bivši suprug Goldie Hawn piše knjigu o njenim grijesima

goldie hawn
Foto: pixsell
1/4
13.01.2011.
u 10:14

Otac glumičine kćeri Kate Hudson traži izdavača za svoju knjigu u kojoj opisuje kontroverzan brak s Goldie Hawn.

Besprijekoran imidž hollywoodske veteranke Goldie Hawn mogao bi biti narušen ako knjiga njezina bivšeg supruga Billa Hudsona, u kojoj do detalja opisuje njihov slobodan brak, pronađe svog izdavača i ugleda svjetlo dana.

Glumica je za Hudsona bila udana od 1976. do 1980. i rodila mu dvoje djece: kćer Kate i sina Olivera. Od njega se rastala na vrhuncu svoje karijere i, prema Hudsonovim riječima, zabranila mu viđati djecu koja su za svog oca smatrala Kurta Russella, drugoga glumičina muža za kojeg se udala 1983.

Naime, Hudson optužuje Hawn za nevjeru u braku, navodeći kako je počela šarati brzo nakon vjenčanja.

- Ti si moja srodna duša, ali, nažalost, ja vjerujem samo u otvoren brak - rekla je vatrena Goldie tadašnjem suprugu. Hudson kaže da je Hawn tada u hollywoodskim  krugovima bila poznata kao ''cura uvijek spremna za zabavu''.

 - Knjigu sam napisao jer želim da moja djeca doznaju pravu istinu. Kate je uvjerena da sam je zanemarivao i zamjera mi što nismo izgradili odnos oca i kćeri. Za to je kriva njena majka koja mi nije dopuštala da viđam svoju djecu. Ona ih je okrenula protiv mene. Žao mi je što je Kate medijima spominjala da njezinu pravom ocu nikad nije bilo stalo do nje. To su gluposti, valjda je trebala malo drame da začini svoj savršen život u kojem se ni za što nije trebala oznojiti. Trebala je suosjećanje svoje publike - zaključio je Hudson.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije