Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAKE FIELDER-CIVIL

Bivši muž Amy Winehouse opsjeda ju i naziva iz zatvora

amy
Pixsell
17.07.2011.
u 18:44

Problematična pjevačica objavila je kako joj bivši muž Blake nijedan dan ne da mira te da će zbog toga promijeniti broj mobitela.

Amy Winehouse je bila prisiljena promijeniti svoj broj mobitela jer ju je bivši suprug Blake Fielder-Civil, koji trenutačno služi zatvorsku kaznu, navodno neprestano nazivao.

Problematična pjevačica i Fielder-Civil razveli su se 2009. godine, nakon dvije godine braka, a on se od tada preselio u stan s novom zaručnicom Sarah Aspin, koja je nedavno rodila njihovo prvo dijete, sina Jacka. Aspin tvrdi kako Winehouse stalno pokušava kontaktirati Fielder-Civila te mu je u posljednjih nekoliko tjedana poslala niz bezobraznih SMS poruka.
- Amy treba dignuti ruke od Blakea. On je moj, mi smo sada obitelj. Stalno ga zove, pogotovo kad je pijana i njezine su SMS poruke čak i potpisane s 'tvoja žena Amy' - rekla je Sarah za britanski The Sun.

No, glasnogovornik Winehouse poriče optužbe, inzistirajući na tome da je Fielder-Civil taj koji uznemirava zvijezdu.
- Amy je morala promijeniti svoj broj mobitela. Blake ju je nazivao više od deset puta na dan. On koristi mobitel u zatvoru - nervozno je poručio Amyin glasnogovornik.

Fielder-Civil trenutno izdržava 32-mjesečnu zatvorsku kaznu zbog provale i posjedovanja vatrenog oružja.

Komentara 1

ZO
zoki385
22:00 17.07.2011.

sumnjam kako ju je on zvao i opsjedao. bit će prije da je ona njega i slala mu poruke. kad su pijai, većina ljudi je dosadno, pa tako i ona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije