Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
melem za žene

Bivši ministar pohvalio se zgodnim i uspješnim sinom: 'Nikola je prvak Hrvatske'

Foto: Instagram
23.12.2018.
u 22:44

Nikola Miljenić jučer je postao prvak Hrvatske u plivanju, a njegov otac Orsat nije odolio da se ne pohvali  uspjehom svog nasljednika na društvenim mrežama.

Bivši ministar Orsat Miljenić jučer se na svom Twitteru pohvalio uspjehom svog sina Nikole.

Miljenić mlađi postao je državni prvak u plivanju na 50 metara, a njegov otac iskoristio je priliku da se pohvali sjajnim rezultatom mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama. 

"Najstarije dijete upravo postalo apsolutni prvak države u plivanju na 50 metara slobodno”, napisao je uz fotografiju bivši ministar pravosuđa.

Nikola Miljenić trenutno studira u SAD-u, a njegov otac još je ranije rekao da je dobio punu sportsku stipendiju. Osim uspjesima, Nikola privlači i pozornost i izgledom kojim osvaja nježniji spol. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Miljenic (@miljenic_nikola) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Florida and Texas conquered🔴⚪️

A post shared by Nikola Miljenic (@miljenic_nikola) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Miljenic (@miljenic_nikola) on

Pogledajte i tko se našao na listi najseksi Hrvata.

 

Komentara 29

DU
Deleted user
22:57 23.12.2018.

Izgleda da su Miljenići imali zgodnog poštara :))

DU
Deleted user
23:47 23.12.2018.

E moj Orsate. Ne da nije tvoj, nego nema ni “t” od tebe. Takav papak poput tebe ne moze imati takvog sina. Nije bitno cije je. Postarovo ili susjedovo. Bitno je da je zdravo. Kaj ne? 😂

BR
Brontops
08:13 24.12.2018.

Komentatori su pacijenti Vrapca. Zato uspjesni mladicu, ustraj na treninzima, studiraj, oblaci se otmjeno... Otac Orsat se ima cime i kime ponosit! Cestit Bozic i uspjesna Nova 2019 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije