Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Bivši član Bijelog dugmeta je operiran, njegova supruga je otkrila kako se osjeća

Foto: Youtube Screenshot
1/4
26.07.2023.
u 17:08

Milić Vukašinović (73) je hospitaliziran zbog aneurizme, sada je i operiran i njegova supruga se svima zahvalila na pomoći i podršci

Bivši bubnjar Bijelog dugmeta i frontmen grupe Vatreni poljubac Milić Vukašinović (73) prije nekoliko dana završio je u bolnici zbog aneurizme. Njegova supruga Suzana na društvenim mrežama je napisala kako je njezin suprug operiran te se osjeća dobro. 

- Hvala dragom Bogu, Mića je operiran, sve je dobro prošlo. Hvala doktoru Igoru Končaru, njegovim kolegama kirurzima i svom medicinskom osoblju kardiovaskularne kirurgije na svemu što su učinili i spasili mu život. Posebna zahvalnost Raki Mariću, Perici Stojanoviću, Banetu Lavu i Miši Begenišiću što su se zauzeli da njegov život bude spašen i što su bili moj vjetar u leđa u ovim teškim trenucima. Također, hvala svim prijateljima i dragim ljudima za svu podršku koju ste mi pružili. Ljubim vas i volim - napisala je Suzana, prenosi Kurir.

VEZANI ČLANCI

Glazbenik se ovog vikenda javio u emisiju "Premijera - Vikend" i ispričao je kada su mu se pojavili zdravstveni problemi.

- Zbog ogromnih bolova sam ipak poslušao suprugu Suzanu, koja je molila da idem kod doktora da vidim što je ta oteklina. Otišli smo, čovjek mi je gledao nogu. Ja sam mu rekao: 'Ma, to je masno tkivo.' Čovjek se zaprepastio, rekao mi je: 'Nije to masno tkivo, već aneurizma uvećana tri, četiri puta. Ona ti je pritiskala neke živce, zato te dolje boli noga. Odmah poslije mene idi na hitnu, traži operaciju, jer ako pukne ta uvećana aneurizma, možeš umrijeti za dvije minute - ispričao je Vukašinović. 

Dodao je kako je stabilno, ali da su bolovi nekad nepodnošljivi. Inače, Vukašinović je prošle godine za medije progovorio o svom privatnom životu. Naime, zbog dugova koje mu je poslije smrti ostavila kći Maja Avdibegović, nakon što je prodao stan koji je za nju kupio u Sarajevu i nije imao novca za kupnju kuće i živio je kao podstanar.  

VIDEO Posebno ljeto Fani Stipković: Na rodnoj Korčuli pokazala trudnički trbuščić

Komentara 1

EF
Efendi
18:02 26.07.2023.

Strasno, zivio je kao podstanar, zgrozen sam, namlatio toliki novac, prokockao ga i sad je podstanar. Uzas, pa takvih je nekoliko stotina tisuca i u BiH i u HR, pa ih nitko ne oplakuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije