Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki novi hobiji

Bivši čelnik SAD-a Bill Clinton proglumio u filmu “Mamurluk 2”

'Former U.S President Bill Clinton (right) cheering in the stands. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Mike EgertonPress Association/Pi'
1/3
15.11.2010.
u 09:17

Bivši predsjednik SAD-a snimio je proteklog tjedna u Bankoku na Tajlandu nekoliko scena za drugi nastavak filmskog hita u kojem glumi sebe

Momačka večer Douga Billingsa u Las Vegasu nasmijala je prošle godine milijune obožavatelja filmske komedija u kinohitu “Mamurluk”. Do kraja prošle godine u kinodvoranama film je zaradio više 277 milijuna dolara, pa je producent, scenarist i redatelj Todd Phillips prionuo na stvaranje nastavka.  

Dok se detalji muških pustolovina na Tajlandu, gdje je smještena radnja “Mamurluka 2”, drže u strogoj tajnosti, svakim danom sve je više informacija o epizodnim ulogama koje će dodatno začiniti glumačku ekipu predvođenu Bradleyjem Cooperom, Edom Helmsom, Zachom Galifianakisom i Justinom Barthom.  

Po uzoru na rolu Mikea Tysona u prvom dijelu, u nastavak je bio pozvan Mel Gibson. No zbog lošeg imidža u javnosti nakon “prljavog” prekida s majkom svoje kćeri Oksanom Grigorijevom, Mel je dobio odbijenicu da zaigra samoga sebe te je zamijenjen Liamom Neesonom. Jučer, pak, svi svjetski mediji javljaju i ime najatraktivnijeg gosta “Mamurluka 2” – ni manje ni više nego Billa Clintona!  

Bivši predsjednik SAD-a viđen je na filmskom setu u Bangkoku, gdje je proteklog tjedna snimio nekoliko scena komedije u kojima navodno glumi samoga sebe. Američki političar u filmu ima gostujuću ulogu, ali i to će biti dovoljno da iznenadi svoje prijatelje i kolege koji će ga uskoro moći vidjeti u posve novom svjetlu. Posljednjih mjeseci Clinton je imao problema za zdravljem, no u javnost nije procurilo od čega boluje i što je uzrok njegova velikog gubitka kilograma. Momačka večer Douga Billingsa u Las Vegasu nasmijala je prošle godine milijune obožavatelja filmske komedija u kinohitu “Mamurluk”. Do kraja prošle godine u kinodvoranama film je zaradio više 277 milijuna dolara, pa je producent, scenarist i redatelj Todd Phillips prionuo na stvaranje nastavka.

Dok se detalji muških pustolovina na Tajlandu, gdje je smještena radnja “Mamurluka 2”, drže u strogoj tajnosti, svakim danom sve je više informacija o epizodnim ulogama koje će dodatno začiniti glumačku ekipu predvođenu Bradleyjem Cooperom, Edom Helmsom, Zachom Galifianakisom i Justinom Barthom.

 

Po uzoru na rolu Mikea Tysona u prvom dijelu, u nastavak je bio pozvan Mel Gibson. No zbog lošeg imidža u javnosti nakon “prljavog” prekida s majkom svoje kćeri Oksanom Grigorijevom, Mel je dobio odbijenicu da zaigra samoga sebe te je zamijenjen Liamom Neesonom. Jučer, pak, svi svjetski mediji javljaju i ime najatraktivnijeg gosta “Mamurluka 2” – ni manje ni više nego Billa Clintona! Bivši predsjednik SAD-a viđen je na filmskom setu u Bangkoku, gdje je proteklog tjedna snimio nekoliko scena komedije u kojima navodno glumi samoga sebe. Američki političar u filmu ima gostujuću ulogu, ali i to će biti dovoljno da iznenadi svoje prijatelje i kolege koji će ga uskoro moći vidjeti u posve novom svjetlu. Posljednjih mjeseci Clinton je imao problema za zdravljem, no u javnost nije procurilo od čega boluje i što je uzrok njegova velikog gubitka kilograma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije