Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstvene tegobe

Bivšem bubnjaru Bijelog dugmeta narušeno je zdravlje: Krvna slika mi je jako loša, ne mogu na operaciju

Foto: Youtube Screenshot
1/3
24.10.2023.
u 21:10

Milić Vukašinović trebao je ugraditi stent, ali operacija je odgođena jer su mu krvi nalazi loši i dok ne popravi krvnu sliku ne može na operaciju

Bivši bubnjara Bijelog dugmeta i frontmen Vatrenog poljupca Milić Vukašinović nedavno je imao zakazanu operaciju srca, ali je istu morao odgoditi jer mu je zdravlje narušeno, o čemu je asada obavijestio svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Otkrio je zašto nije išao na ugradnju stentova i kako se sada osjeća. 

- Nisu mi stavili stentove jer mi je krvna slika jako loša, ubijala me slabokrvnost i sad moram popraviti krvnu sliku na zadovoljavajuću mjeru da bih mogao otići na operaciju i ugraditi stentove, a mislim da su mi krv sj...le tablete za razrjeđivanje krvi - napisao je Milić Vukašinović na društvenim mrežama. Glazbenik je nedavno prolazio kroz težak period i zdravlje mu je bilo ugroženo i prije mjesec dana njegova supruga Suzana ispričala je kroz kakav je pakao glazbenik prolazio zadnjih mjeseci. 

 

- Sve je počelo kada je otkriveno da Milić ima aneurizmu na desnoj nozi.  Morao je hitno na operaciju. Operiran je i dobro se oporavljao poslije operacije, ali poslije dugog ležanja u bolnici većina ljudi kod nas dobije tu bolničku bakteriju, klostridiju. Ona je jako opasna i može biti smrtonosna, i od toga je sve krenulo. Imao je blaži infarkt i upalu pluća, bio je jako loše… Bio je osam dana na intenzivnoj njezi s potporom kisika, pa je prešao na poluintezivnu njegu, pa je na kardiologiji bio zbog oslabljenja srca i sada čekamo da mu ugrade stentove  - ispričala je u rujnu Suzana za TV Blic.

GALERIJA Bend Neki to vole vruće proslavio je 35 godina karijere, pogledajte tko je sve došao na tulum

1/37

Kasnije je Milić otkrio kako mu je pomoć ponudio pjevač Aco Pejović, kojeg nije poznavao i bio je ugodno iznenađen kada mu se javio i ponudio pomoć. - Taj čovjek, kada je sve ovo počelo s mojom bolešću, pronašao je broj telefona moje supruge Susane, nazvao je i rekao joj da ništa ne brine, da će na sve moguće načine pomoći, financijski ili na bilo koji način, da što prije ozdravim i da ga Suzana može nazvati u bilo koje doba - ispričao je Milić nedavno. Podsjetimo, glazbenik je ranije za Blic kazao je dobio vodu u plućima i danima je bio na intenzivnom odjelu.  

 - Danima sam ležao u bolnici, bio sam na intenzivnoj, nisam mogao ustati, čistili su me i prali. Došao sam na poluintenzivnu njegu, sad mogu i sam na WC, ali nemam toliko snage da mi hodanje od nekoliko metara izgleda kao kilometar. Teško mi je podići toaletni papir - kazao je Milić kojem zbog zdravstvenog stanja teško pada i korigirana prehrana. - Jedem i dijetnu hranu... Nemam više te bakterije i pitao sam mogu li pojesti barem malo bijelog mesa s roštilja jer mi je organizam ojačao. Optimist sam, ali sada sam realan. Mislio sam da ću umrijeti - rekao je pjevač. 

VIDEO Gile iz Električnog Orgazma: 'Mediji u Srbiji danas su manje neovisni nego u vrijeme Miloševića'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije