Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetski tjedan dojenja

Bivša voditeljica Nove TV dojila nasred muzeja, stigli komentari pratitelja

Foto: Facebook/Instagram
1/3
10.08.2019.
u 17:46

Iako se o temi dojenja u javnosti uvijek potežu rasprave, bivša voditeljica Ana Stunić odlučila je pokazati svoj stav o tome.

Ususret Svjetskom tjednu dojenja, bivša voditeljica Ana Stunić sjela je na pod Muzeja grada Rovinja kako bi podojila svog sina Jonu kojeg je dobila u listopadu prošle godine.

- Hvala mom tijelu što nam dopušta dojenje već punih 10 mjeseci - napisala je uz fotografiju na kojoj sjedi i ima sina u naručju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Bilo kuda, cica svuda...Možemo biti presretne zbog tog - napisala je pratiteljica, a druga se nastavila šaliti: "Je l' izložba slabo posjećena ili su svi zbrisali u drugu prostoriju? "

- Bravo za dojenje! - podržavaju je u komentarima.

Inače, u svibnju ove godine netko je Ani ukrao stvari iz dječjih kolica dok je bila u šetnji sa sinčićem.

"Živimo u širem centru grada Zagreba, a dokaz da smo okruženi zlim ljudima je da zgrada u kojoj živimo nema lift, pa tako kolica ostavljamo u prednjem dijelu zgrade. Osim kolica, imamo i torbu u kojoj su nam potrepštine za bebu, znate ono red igračaka, tetri i običnih pelena. E, pa danas je netko iz te torbe ukrao, otuđio: 1. Prve sunčane naočale mog djeteta, 2. Njegov poklon od dragog prijatelja, žirafu Sophie i 3. Dekicu za pokrivanje iz Ikee. Toliko sam jadna da sam se uspjela i rasplakati. Ljudi, budimo dobri i pažljivi jedni prema drugima", napisala je tada ogorčeno Stunić u objavi na Instagramu.
 

Ključne riječi

Komentara 7

CO
coolman
18:04 10.08.2019.

Mislim da se to zove prenemaganje!

DO
doktorica
19:36 10.08.2019.

pravi se važna,kao da je jedina koja doji,a us put nije ukusno sjesti na pod u jednoj kult.ustanovi,a uostalom nigdje,kao da nema prikladnijeg mjesta.Ta sigurno nije iz Zagreba.

TR
Trnjanec
20:23 10.08.2019.

Degutantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije