Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal u aspenu

Bivša supruga Charlija Sheena uhićena zbog posjedovanja droge

brooke mueller
pixsell
03.12.2011.
u 14:48

Brooke Mueller uhićena je u Aspenu zbog posje dovanja kokaina. Nedavno je izašla iz klinike gdje se liječila od ovisnosti.

Dok je njezin bivši suprug Charlie Sheen na putu oporavka i prosvjetljenja, Brooke Mueller je, čini se, daleko od toga. Nekadašnja Sheenova supruga, s kojom ima dvogodišnje blizance Brooke Mueller, uhićena je u petak u Aspenu, Colorado, zbog posjedovanja droge, točnije kokaina.

Brooke je prenoćila u zatvoru, a puštena je jutros uz jamčevinu od 60 tisuća kuna. Naknadno je Brooke optužena i za napad, te za posjedovanje droge i pokušaj da opojna sredsta preprodaje. Policajci su, naime, u redovitoj patroli naišli na napadnutu ženu, a tijekom ispitivanja zaključili su da je napadač upravo bivša supruga Charlieja Sheena. Kada su pronašli Brooke u njezinu posjedu, zatekli su veliku količinu kokaina. Saslušanje će biti 9. prosinca. Mueller je već godinama ovisna o cracku i kokainu, a nakon rastave od Sheena pokušala se izliječiti, no neuspješno.  Nedavno je bila u klinici za liječenje ovisnosti, no svoje poroke nije uspjela pobijediti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije