Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žrtva

Bivša Spajsica tvrdi: Suprug me godinama tukao i prisiljavao na seks utroje

Stephan Belafonte
Foto: Pixsell
1/3
04.04.2017.
u 13:27

Mel B na sudu je ispričala šokantne detalje o desetogodišnjem braku sa Stephanom Belafonteom. Nije se usudila ostaviti ga jer joj je fizički prijetio i govorio da će joj oduzeti djecu

Šokantni detalji o braku bivše Spajsice Mel B i Stephana Belafontea izlaze na vidjelo, a zbog svih strahota koje je proživjela tijekom deset godina braka sa Stephanom, pjevačica je tražila od suda da mu zabrane prilaz njoj i njihovoj djeci.

Mel je nedavno predala papire za razvod i na sudu je otkrila kako ju je suprug godinama zlostavljao, a njeno svjedočanstvo prenosi TMZ.

Uoči njenog nastupa u finalu showa "Ples sa zvijezdama" 2007. godine htio ju je ugušiti i bacio ju je na pod.  Stephan je bio jako ljubomoran i nije podnosio što Mel radi s poznatim glazbenicima. Kada je 2012. na "X Factoru" snimala nastup s Usherom udario ju je šakom i rasjekao joj usnicu.

Pjevačica kaže da je Stephan napravio dijete njihovoj dadilji i tada joj je govorio kako će dadilja i dijete živjeti s njima i svi će biti sretna obitelj. Kasnije je odustao od te ideje i nagovorio dadilju na pobačaj. 
Spajsica tvrdi da ju je suprug prisiljavao na seks utroje, a kada je pokušavala odbiti seks s njim i nepoznatim ženama, prijetio je objavom snimki njihovog seksa. 

Na pitanje suca zašto je deset godina trpjela zlostavljanje Mel je odgovorila da je strahovala za svoj i život djece jer je Stephan imao pištolj i prijetio je da će joj oduzeti djecu i uništiti karijeru.

>>Mel B iz Spice Girls se razvodi od supruga s kojim se stalno svađala oko novca

>>Svi se pitaju zašto se Victoria Beckham nikada ne smije, a ona je konačno odgovorila na to pitanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije