Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila sve tajne

Bivša Schwarzeneggerova ljubavnica konačno progovorila

mildred baena
15.06.2011.
u 09:44

- Arnoldu nikad nisam rekla da je Joseph njegov sin. Kad sam istinu priznala Mariji, plakale smo zajedno. Ona i Arnold divni su ljudi, nadam se da će uspjeti sačuvati brak, kaže Mildred

Bivša kućna pomoćnica i ljubavnica Arnolda Schwarzeneggera, s kojom ima izvanbračnog 13-godišnjeg sina Josepha, prvi je put progovorila za medije, i to u britanskom časopisu Hello!.

- Želim reći istinu!, kaže Mildred Baena i otkriva da su prve riječi njezina sina, kad mu je rekla istinu o ocu, bile: "Cool".

- Znala sam da je Arnold otac mog djeteta, ali nikad to nisam nikome rekla. Kako je Joseph rastao, to je postalo očito no Arnold mi nikad nije ništa rekao, možda je sumnjao. Tek prošlo ljeto Joseph je češće boravio u njihovoj kući, dotad je rijetko dolazio. Svi su počeli šaputati koliko on i Arnold nalikuju. Maria je sumnjala, često bi mi rekla da je uvijek tu ako želim s njom razgovarati o nečemu. Kad me jednog dana direktno pitala je li Josephov otac njen suprug, ostala sam zatečena. Pala sam na koljena i sve joj priznala. Maria me podigla s poda i zaplakala sa mnom, otkriva Patty koja je za Schwarzeneggerovu obitelj radila 20 godina.

- Htjela sam se odmah spakirati i otići, ali Maria mi nije dala. Htjela je da ostanem do praznika. Ona i Arnold su divni ljudi. Nadam se da će uspjeti sačuvati brak, kaže Baena.

Komentara 5

Avatar Časna seka
Časna seka
11:55 15.06.2011.

Bilo je preočito kad bi mali rekao \"I\'ll be back!\"

OB
-obrisani-
14:24 15.06.2011.

hehehehehe doma je imao bolju i ljepsu \"seks masinu\", heheheheeheheeocito je tudji kruh bolji od domace pite (koji svarceneger toliko voli) heheheehehehehe

OB
-obrisani-
16:51 15.06.2011.

Zena progovorila i rekla da Schwarzeneger nema puno velikih karakteristika osim onih misica koji su se danas pretvorili u salo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije