Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Bivša pjevačica E.T.-a prošla je pakao s bivšim, a sada je sretna i čeka treće dijete

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/9
09.12.2019.
u 10:19

– Ovo mi je treće dijete, sve je u redu. U šestom sam mjesecu trudnoće, a prije dva tjedna doznali smo da je dečko – rekla je pjevačica u emisiji Exkluziv.

Bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek treći je put trudna i prinova u njezinu obitelj stiže za tri mjeseca. 

– Ovo mi je treće dijete, sve je u redu. U šestom sam mjesecu trudnoće, a prije dva tjedna doznali smo da je dečko – rekla je pjevačica u emisiji Exkluziv.  Sina će nazvati Nikolas i kaže kako nije ni znala da je trudna i ginekologu je otišla zbog problema s jajnicima, a pregled je na kraju otkrio da je trudna. Katarina je u braku s poduzetnikom Josipom Omazićem i Katarini je ovo treće dijete, a Josip iz prijašnje veze ima kćer. 

U prijašnjim je vezama imala dosta loših iskustava, a ono najgore bilo je tijekom veze s Krešimirom Svitlanovićem kojeg je prijavila 
i zbog fizičkog zlostavljanja i zato ne skriva koliko ju je Josip usrećio. 

– Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i prije braka, iskusila sam da me netko poštuje i da mi mnogo pomaže. Ne garantiram da će uvijek biti tako, ali zasad nam je super – kaže pjevačica.  U intervju se prisjetila kroz kakav je pakao prolazila nakon što je bivšeg partnera prijavila za obiteljsko nasilje.

– Nespavanje, odlasci na sud, to je nešto grozno i ne znam kako sam to uopće preživjela – kaže Katarina i naglašava kako planira povratak na glazbenu scenu. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:25 09.12.2019.

Ima vrlo zanimljive "radne uniforme"...jel se to tako zove?

RO
RogaBabaroga
20:38 09.12.2019.

kojed ova?!?!?!

ZE
Zeton
12:06 09.12.2019.

Sve one prolaze pakao, a muški za sve krivi, ma nemojte molim vas. Obične sponzoruše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije