Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kasia Gallanio

Bivša katarska princeza prije smrti govorila o životu 'iz noćne more': 'Kao da mi nedostaje dio tijela'

Foto: Instagram
1/6
07.06.2023.
u 10:49

Kasia Gallanio pronađena je mrtva u lipnju prošle godine, a prije smrti dala je intervju u kojem je otkrila detalje o svom životu.

Prošlo je godinu dana od smrti bivše katarske princeze Kasije Gallanio. Naime, Kasia je pronađena mrtva u svom stanu u Marbelli u Španjolskoj u lipnju prošle godine. Princezu su pronašli nakon što je njezina najmlađa kći kontaktirala policiju iz Pariza jer nekoliko dana nije mogla telefonski doći do nje. 

Strani mediji pisali su kako je uzrok  smrti predoziranje, što je njenim prijateljima bilo iznimno čudno jer je uvijek bila protiv alkohola i bilo kakvih narkotika. Ipak, u stanu nije bilo nikakvih znakova provale ni fizičkog nasilja na njezinu tijelu.

Princeza je pronađena mrtva samo nekoliko dana nakon što je ispričala priču o svom životu "iz noćne more"

Kasia je bila bivša supruga katarskog princa i milijardera Abdelaziza bin Khalife Al Thanija, nekadašnjeg ministra financija i energetike, ujaka trenutačnog katarskog emira Tamima Ibn Hamada El-Tanija. Kasia je bila njegova treća supruga, a upoznali su se kada je njoj bilo samo 19 godina, a on je od nje bio stariji 28 godina.

VEZANI ČLANCI:

Vjenčali su se 2004. godine, brak im je trajao do 2012., a kasnije je govorila kako je brak uz koje je došlo takvo bogatstvo proklet.

Par je dobio tri kćeri, one su u početku živjele s ocem, a nakon nekog vremena starije blizanke odlučile su se vratiti majci u Marbellu. Kako je davno Kasia govorila, zbog toga ih je otac odlučio kazniti pa je s njima prekinuo svaki kontakt. 
Međutim, njihova najmlađa kći tada je odlučila ostati živjeti s ocem u luksuznom stranu od 50 tisuća kvadratnih metara u Parizu, kamo su ga prognali nakon puča koji je predvodio njegov polubrat Hamad bin Khalifa al Thani 1995. godine.

Inače, Kasia je tvrdila da je otac seksualno uznemiravao jednu od blizanki, što je on negirao. 

– Moje dvije kćeri su blizanke. Željele su živjeti sa mnom i zbog toga su platile time što otac ne želi više imati nikakav kontakt s njima. To je jako tužno jer djeca trebaju imati oba roditelja uz sebe dok odrastaju. Najmlađoj nije dopušteno komunicirati sa mnom, što me čini jako tužnom jer dobiva mnogo materijalnih stvari od oca tako da je to na neki način ucjena i manipulacija. Osjećam kao da mi nedostaje dio tijela – izjavila je u jednom intervjuu Kasia.

U posljednjem intervjuu prije smrti rekla je i da njezin bivši suprug odbija plaćati alimentaciju, a tijekom borbe za skrbništvo nad kćerima Kasia je morala prodati sav nakit kako bi došla do novca.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije