Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negativka

Bivša dadilja optužila Heather Mills da je lagala na suđenju

HEATHER
Reuters
02.04.2010.
u 20:08

Sara Trumble, bivša dadilja Heather Mills, optužila je svoju nekadašnju poslodavku zbog nezakonita otkaza. Cijeli je slučaj završio na sudu.

Sara Trumble, bivša dadilja Heather Mills, optužila je svoju nekadašnju poslodavku zbog nezakonita otkaza. Cijeli je slučaj završio na sudu, a bivša supruga sir Paula McCartneyja poručila je da je dadilja cijelu priča izmislila kad joj odbila dati oko 30.000 kuna za povećanje grudi.

– Bila mi je 21 godina kada sam operirala grudi i ne želim kritizirati nikoga, ali smatram da bi pogriješila kad bih učinila nešto samo zbog dečka – ispričala je Heather. Međutim, njezina dadilja tvrdi da je Mills lagala na sudu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije