Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda prestvarno

Bitorajac se nije mogao suzdržati: Evo kako se našalio s političarima!

Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL
1/4
17.01.2019.
u 11:40

Na oduševljenje brojnih pratitelja, objavio je fotku na kojoj, uz malu pomoć scenske šminke, izgleda kao da je pretučen, s povezom preko glave.

Glumac Rene Bitorajac nije se mogao suzdržati, pa se na Facebooku osvrnuo na incident u Saboru između premijera Andreja Plenkovića i Nikole Grmoje.

Na oduševljenje brojnih pratitelja, objavio je fotku na kojoj, uz malu pomoć scenske šminke, izgleda kao da je pretučen, s povezom preko glave. 

Uz fotku je napisao "Sačekali me Plenković i Krstičević". Pratitelji su ga nagradili brojnim lajkovima, a neki su se čak ozbiljno zabrinuli.

– Ovo izgleda prestvarno – napisao je jedan pratitelj.

Pogledajte do kakvih je incidenata došlo jučer u Saboru:

VIDEO Optužbe nakon kojih je uslijedio incident Plenković – Grmoja

VIDEO Krstičević izgubio živce u Saboru. Bacio maketu aviona na pod

VIDEO Evo kako je Plenković objasnio svoje ponašanje u incidentu s Grmojom

 

Ključne riječi

Komentara 33

DI
dirižabl
12:18 17.01.2019.

Tako je izgledao djelatnik Zagrebparkinga kad ga je Bitorajac prebio teleskopskom palicom jer ga ovaj nije pustio preko reda

MA
matti
12:13 17.01.2019.

Jel mu stan 1/1 ?

MN
Mamuti na plaži
11:58 17.01.2019.

baš smiješno...hahahaha...a sada neka nam Rene isprića kako je biti u zidovskom stanu kojeg su prisvojili patrizani ili neka nam Rene isprića priču o nasljeđivanju partizanskih mirovina...pa da se tu još malo nasmijemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije