Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
guštaju s dečkima

Bistričić i Merlić suverenom muškarcu odijevaju suknju

andreja bistričić
Petar Glebov/PIXSELL
21.03.2012.
u 14:03

– Preporodile smo se otkako radimo s dečkima – u šali su kazale Bistričić i Merlić koje su prošli tjedan došle podržati kolege na Dove fashion.hr-u.

Andreja Bistričić i Maja Merlić, dizajnerice koje stoje iza brenda Dioralop koji je svoju premijeru imao na prošlogodišnjem Cro A Porteru, ove sezone odlučile su promijeniti ploču i odjenuti muškarce. Reviju modela prikazat će večeras u Laubi,  kući za ljude i umjetnost, koja će CAP ugostiti na dva dana.

Dizajnerice naglašavaju da su komadi napravljeni za muškarce sigurne u svoju muškost koji se ne boje odjenuti suknju ili za mušku kolekciju nesvojstvenu košulju od šifona.

– Uživale smo. Ma, preporodile smo se otkako radimo s dečkima – u šali su kazale Bistričić i Merlić koje su prošli tjedan došle podržati kolege na Dove fashion.hr-u.

Najavile su neobične materijale, poput onog od kojeg se rade ronilačka odjela, a i same su prionule stvaranju tkanina. 

– Pokušale smo napraviti neku vrstu modernog oklopa, jer smatramo da danas svatko treba jedan – objasnile su dodajući da se i ove sezone možemo nadati pomno osmišljenim modnim dodacima. Iako su djevojke ovaj put odjenule muškarce, nema spora da će njihove partnerice bez razmišljanja posegnuti za tim komadima.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije