Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne)zdrava moda

Biste li se usudili provesti večer u ovoj haljini Belle Hadid?

Foto: Profimedia
29.09.2018.
u 14:02

Nije tajna da su mnogim ženama modni trendovi priskrbili brojne bolesti: od iskrivljene kralježnice, problema sa stopalima pa čak i s unutarnjim organima koji pate zbog preuske odjeće....Ipak, neke ne odustaju, a među njima je i slavna manekenka za koju su nedavno svi komentirali kako joj je izgled važniji od zdravlja!

Modni izričaj manekenke Belle Hadid dosad je obilovao najraznovrsnijim kreacijama, od ležernih preko, naoko, prilično nenosivih.

Ipak, na nedavno održanoj na gala večeri Naked Heart Foundation, održanoj u Parizu, odjenula je Gaultierovu kreaciju iz 2006. godine koja je toliko uska da se jedva kretala. A zlobnici bi dodali, i jedva disala!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

 

No, na upite je li joj problem provesti večr u takvoj kreaciji, samo se zagonetno smješkala!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last Night getting ready to support @natasupernova 🌸 film by @livincool

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Komentara 4

IL
ilijan1a
15:38 29.09.2018.

Ja sam mislio sa dotičnom damom, da naravno

VJ
Vl jedi govna
22:35 29.09.2018.

Bi ako bi i ona bila unutra

ST
Stručnjak
14:38 30.09.2018.

anoreksija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije