Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gluposti nema kraja

Biseri Gwyneth Paltrow: I voda ima osjećaje

Gwyneth Paltrow
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/4
05.06.2014.
u 14:29

Gwyneth Paltrow svojim šokantnim i nesmotrenim izjava živcira većinu javnosti, a najnovija izjava o osjećajima vode mnoge je zabezeknula

Dok je filmski svijet voli, glumica Gwyneth Paltrow svojim šokantnim i nesmotrenim izjava živcira većinu javnosti. U dugom nizu glupih izjava, Gwyneth je prije koji dan na službenoj stranici svoje tvrtke Goop pisala o osjećajima vode.

- Fascinirana sam znanošću iza energije svjesnog i njenog utjecaja na materiju. Imam knjigu za stolić dr. Emota o tome kako negativnost mijenja strukturu vode, kako se molekule ponašaju drugačije ovisno o riječima ili glazbi koja se izražava oko njih - piše Gwyneth.

Dr. Masaru Emoto japanski je znanstvenik čija su istraživanja vrlo kritizirana i raskrinkana kao pseudoznanost, a s obzirom na niz izjava koje je poznata glumica davala tijekom posljednjih godina, nije teško zaključiti kako i nije previše promislila o tome što govori.

Donosimo neke od najsmješnijih stvari koje je izrekla Gwyneth Paltrow.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

O svom razvodu

"Svjesno smo se razdvojili."

O prerađenom siru

"Radije bih pušila crack neko jela sir iz limenke."

O svojoj djeci

"Radije bih umrla nego da mi djeca jedu juhu iz vrećice."

O svom bogatstvu

"Takva sam kakva sam. Ne mogu se pretvarati da zarađujem 25.000 dolara godišnje."

O alkoholu

"Smatram kako je nevjerojatno sramotno kada su ljudi pijani. Izgleda jednostavno smiješno. Smatram to vrlo ponižavajućim."

O vježbanju

"Nebrojeno sam puta vježbala dok su oko mene skakala djeca. Jednostavno napravite da funkcionira."

O svom poslu

"Smatram kako je drugačije kad imaš uredski posao, jer je to rutina i možeš ujutro obaviti sve te stvari i doći kući navečer. Kad snimaš film moraš otići, recimo, u Wisconsin na dva tjedna i radiš 14 sati dnevno."

>>Gwyneth Paltrow naredala brojne muškarce na svom Instagramu

Komentara 2

Avatar abraham73
abraham73
15:05 05.06.2014.

pa voda pamti i ima osjecaje , ruski naucnici su to dokazali

LI
liliZG
09:38 06.06.2014.

eto što se dogodi kad si stalno na dijeti, i mozak se smanji na veličinu graška...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije