Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duje Stanišić

"Bio sam spreman oženiti se Majom, ali za nju sam predebeo"

htz (1)
Pixsell
16.04.2010.
u 13:29

– Da, malo smo se ljubili, ali već smo prekinuli. Maja mi je rekla da sam predebeo i da ju je sram biti sa mnom. Bio sam spreman oženiti se Majom, a sada više i ne razgovaramo. Ne vjerujem da ćemo se pomiriti – izjadao nam se Duje.

Zadranin Duje Stanišić isprofilirao se kao najveći zavodnik u kući, a njegovu dalmatinskom šarmu, kako se pisalo protekli tjedan, nije odoljela ni Maja Malić. Naime, Maja i Duje navodno su bili uhvaćeni kako se ljube te su bili proglašeni prvim parom ovogodišnje sezone showa, podsjetivši nas tako na prošlogodišnje natjecatelje Zorana Mišića i Nikolinu Kovačević. No, kao što se na kraju ispostavilo da su napisi o njihovoj vezi poslužili samo tome da zagolicaju maštu gledatelja, tako je, čini se, i u slučaju Maje i Duje. Ipak, 21-godišnji Dalmatinac nije mogao odoljeti a da cijelu “aferu” ne protumači na sebi svojstven način.

– Da, malo smo se ljubili, ali već smo prekinuli. Maja mi je rekla da sam predebeo i da ju je sram biti sa mnom. Bio sam spreman oženiti se Majom, a sada više i ne razgovaramo. Ne vjerujem da ćemo se pomiriti – izjadao nam se Duje, a mi bismo mu i povjerovali da nam Maja nije ispričala pravu istinu.

– Ma nismo se ljubili, poljubili smo se samo u obraz, to je bilo sve od naše “romanse” – razotkrila nam je misterij 21-godišnja brineta te dodala da je Duje tip dečka koji će u situacijama kad se od njega očekuje da bude potpuno ozbiljan biti još neozbiljniji, pa ni ova nije bila iznimka.

– To je samo dječja ljubav, ništa ozbiljno. Duje je simpatičan i drag momak, ali i dosta neozbiljan, pa zbog toga nije moj tip – otkrila nam je Maja.

Duje je u svom stilu završio razgovor i rekao da nesretan ishod njegove kratke romanse s Puljankom neće utjecati na njegov večerašnji nastup pred žirijem i publikom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije