Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet godina ga nismo vidjeli

Bio je pionir scene, a onda je nestao s ekrana: Nemam pedigre za neke uloge, u Hrvatskoj je to za odabrane

19.10.2022.
u 14:05

Robert Kurbaša na televiziji se posljednji put pojavio prije pet godina, u međuvremenu je izrađivao krunice od međugorskog kamena, radi na novom projektu, a ispričao je i kako se snašao u Samoboru. Pročitajte iskreni intervju koji je Splićanin dao za Večernji povodom povratka na scenu koju je obilježio ulogama u prvim domaćim tv sapunicama

Ključne riječi

Komentara 3

AU
aurelll
15:12 19.10.2022.

I on i Ana Vilenica su si karijere u Hrvatskoj zapečatili kad su pristali glumiti Zvonka i Juliene Bušić u Dujmovićevoj predstavi. U udb.aškoj prćiji tako nešto ne može biti oprošteno.

Avatar R2D2
R2D2
16:45 19.10.2022.

S obzirom da je gotovo cijela kulturna scena izrazito leftardska, ne oprasta niti tolerira drugačije stavove, napose onih koji su se usudili javno izaći s istima. Sjećam se kako su se digli na noge i potpisivali peticije protiv Roberta Kurbaše, koji se legitimno javio na natječaj za ravnatelja Gavelle. Toliko o toleranciji, slobodi i pravu na drugačije mišljenje (ako nije "levičarsko").

AN
AntePortas9
15:48 19.10.2022.

Eeee, moj Robi, na pogresnom mjestu si rodjen. Ipak, ne prodaj se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?