Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eric clapton

Bio je on i 'gad' koji je snubio suprugu jednog od svojih najboljih prijatelja, gitarista Beatlesa

17.06.2023.
u 07:00

No, nije sve uvijek bilo dostojanstveno u slučaju Erica Claptona, dapače, bilo je i sasvim suprotno. Mislili ste da je Clapton uredan, pomalo japijevski predvidljiv majstor gitare kakvog poznajete zadnjih tridesetak godina? Prevarili ste se, jer njegova životna priča otkriva suprotno. "Neću svirati na koncertima gdje se od publike traže covid potvrde", bio je njegov zadnji provokativan potez, a nedavno je pružio i potpisanu podršku svom kolegi Rogeru Watersu kojeg su na aktualnoj europskoj turneji dočekale kritike, pa i neki otkazani nastupi u Njemačkoj, zbog izjava i političkih stavova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?