Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte ju

Bio je na Eurosongu, a ova mu pjesma nije prošla na Dori: 'Bili smo sigurni u finale'

Foto: PR
1/2
07.03.2019.
u 21:36

Pjesmu potpisuje Goran Topolovac, koji iza sebe ima nastup na Eurosongu 2013. godine sa pjesmom "Mižerja".

Dora 2019.je iza nas, Hrvatska je izabrala svog predstavnika za Tel Aviv i sve priče se očekivano polako stišavaju. 166 pjesama ukupno se prijavilo na Dorin natječaj od kojih smo čuli 16 najboljih na opatijskoj pozornici. 

Ovih dana u eter je puštena jedna od onih 150 pjesama koje se nisu našle u 16 odabranih riječ je o pjesmi naslova "I miss you" u izvedbi mlade zadarske pjevačice Tine. Pjesmu potpisuju: autor glazbe i teksta Goran Topolovac, koji iza sebe ima Eurosong iz 2013.godine sa pjesmom "Mižerja"; te autor aranžmana Aleksandar Valenčić. Spot koji premijerno objavljuje naš portal sniman je na Dugom otoku upravo u vrijeme održavanja Dore.

- Razmišljali smo o tome da li prepjevati pjesmu na hrvatski jezik nakon što njena engleska verzija gubi možda svoj smisao neprolaskom na Doru, ali ipak smo ju odlučili ostaviti ovakvu kakva je i u minutaži koja je bila zahtjevana - rekao je Topolovac. 

Da su autorski tim i pjevačica bili uvjereni u svoj prolaz, potvrđuje nam to upravo Tina, koja kaže kako su i prije objave 16 odabranih već osmislili kompletan scenski nastup i garderobu.  - Bili smo sigurni u prolaz, svi koji su čuli pjesmu bili su vidno iznenađeni i nitko nije uopće dvojio oko ulaska u finale. Ali eto, nismo prošli, i sada puštamo pjesmu van ljudima da sami prosude - završila je Tina.

Pobjedniku Dore Roku Blaževiću žele svu sreću u Izraelu i da se vrati kući sa što boljim plasmanom a za Doru 2020. već sad razmišljaju o novoj pjesmi. Ono što je sigurno već sada je to da će pjesma biti brza i energična.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih. 


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije