Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tenzije ne prestaju

Bilman uzvraća udarac Tomčićki! 'Sorry, ali ne staneš u kadar'

Foto: Instagram
13.12.2018.
u 14:19

Davor Bilman očito je zamjerio Martini Tomčić što ga je prije 2 mjeseca izrezala s fotografije pa joj se odlučio osvetiti.

Ne smiruju se strasti između Davora Bilmana i Martine Tomčić. Njihove međusobne provokacije tijekom Supertalenta zabavljale su gledatelje proteklih mjeseci, a s međusobnim podbadanjima nisu prestali ni na društvenim mrežama.

Prva je započela Martina koja je još prije 2 mjeseca na Instagramu objavila fotografiju žirija na kojoj je izrezala Bilmana. On joj je to očito zamjerio pa joj je odlučio uzvratiti istom mjerom. Tijekom posljednje audicijske emisije Bilman je snimio selfie s Majom i Jankom, dok je Martina ispala iz kadra. 

– Svi moji dragi kolege iz žirija. Martina sorry, nemam dovoljno dugačku ruku! – napisao je Bilman i nasmijao svoje obožavatelje.

– Dobar izgovor zlata vrijedi – poručili su mu u komentarima. 

Pogledajte i što Maja kaže o Bilmanu i Supertalentu. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar budalamanemakraja
budalamanemakraja
17:34 13.12.2018.

neki kazu ona je diva i primadona,,mislim da je daleko od toga....kako su vec rekli ali treba ponovit kod nas se kaze kad je neko ljencina i jede g..... da je primadona u tome smislu moze biti 1.primadona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije