Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI GLUMAC

Bill Murray pomogao bračnom paru i oduševio Amerikance

Bill Murray
Foto: Instagram
1/9
17.10.2017.
u 16:19

Kirsten se dugo borila s neplodnošću i konačno je postala trudna, a tu vijest je njihovim roditeljima u video poruci obznanio upravo Murray. - Hej, imam novosti za vas, postat ćete baka i djed - rekao je Bill, a Robbie Schloss je dodao: "imat ćemo bebu".

Legendarni glumac Bill Murray (67) još jednom je pokazao zašto je jedan od najomiljenijih glumaca. Zvijezda filmova "Istjerivači duhova", "Beskrajni dan" i "Izgubljeni u prijevodu" vatreni je navijač Chicago Cubsa, a na njihovoj posljednjoj utakmici prvo je oduševio gledatelje otpjevavši s bratom Joelom neslužbenu bejzbol himnu  “Take Me Out to the Ballgame.”

 

Nakon toga pomogao je i potpunim strancima, bračnom paru Kirsten i Robbieju Schlossu. Kirsten se dugo borila s neplodnošću i konačno je postala trudna, a tu vijest je njihovim roditeljima u video poruci obznanio upravo Murray.

- Hej, imam novosti za vas, postat ćete baka i djed - rekao je Bill, a Robbie Schloss je dodao: "imat ćemo bebu".

Video je nakon Instagrama prikazan i na brojnim američkim tv postajama, te je postao pravi hit.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije