Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši američki predsjednik

Bill Clinton podupro Tigera Woodsa u namjeri da spasi brak

clinton
Foto: AFP
1/2
02.03.2010.
u 11:18

- Predsjednik Clinton razgovarao je s Tigerom i zaželio mu je sve najbolje kao i izlazak iz bračne krize - rekao je Clintonov glasnogovornik Matt McKenna koji nije kazao kako i gdje su razgovarali bivši predsjednik i jedan od najbolje plaćenih sportaša svih vremena.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton ponudio je potporu najboljemu svjetskom golferu današnjice Tigeru Woodsu kako bi spasio brojnim prijevarama rasklimani brak.

- Predsjednik Clinton razgovarao je s Tigerom i zaželio mu je sve najbolje kao i izlazak iz bračne krize - rekao je Clintonov glasnogovornik Matt McKenna koji nije kazao kako i gdje su razgovarali bivši predsjednik i jedan od najbolje plaćenih sportaša svih vremena.

Vjerojatno je Tiger pozorno saslušao što mu na temu prijevara ima reći bivši američki predsjednik, jer poput njegove žene Elin Nordegren, sadašnja državna tajnica i Clintonova supruga Hillary trpjela je sve izlete svog razigranog muža, a bila mu je podrška i u majci svih prijevara kad je svijet upoznao gospođicu Lewinski i njenu haljinu.

Aktualni američki predsjednik Barack Obama u siječnju je rekao da vjeruje kako Tiger može spasiti brak.

- Ne želim komentirati njegov privatni odnos sa suprugom i njegovom obitelji, ali ja kao veliki vjernik mislim da svatko od nas može pogledati u sebe, pronaći svoje nedostatke i popraviti ih - u propovjedničkom je tonu Obama završio svoju priču na temelju devete božje zapovijedi koja glasi: "Ne poželi tuđeg ženidbenog druga".

Komentara 2

ST
strsica
06:09 03.03.2010.

Ha ha ha ima Bill iskustvo u tome, iskustvo sa flekama. he he he

RU
Rumba
09:52 03.03.2010.

Billy, svaka čast na izraženoj muškoj solidarnosti i svekolikoj potpori, ali svakako i na punoj kompetenciji davanja savjeta Tigeru ... Zanima me jedino kako cijenjena gđa.Hillary na sve to skupa gleda ...? U svakom slučaju kudikamo je bolje za jednu naciju imati prave kvalitetne j...če negoli quasi tenisače ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije