Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Rozga o svom djetinjstvu

Bila sam užasno dijete, roditelje sam izludila, a dečke iz ulice tukla

jelena rozga
Foto: Željko Lukunić/PIXELL
1/6
02.12.2014.
u 09:00

Splićanka priznaje da je kao dijete bila razmažena te da niti jedna njezina igračka nije preživjela jer je svaku “izmaltretirala”

Ako bi itko na domaćoj glazbenoj sceni mogao utjeloviti barbiku, bila bi to zasigurno Jelena Rozga. Zbog toga ne čudi što je baš ona izabrana za promotoricu nove Barbie koja pjeva. A tim povodom prisjetila se svog djetinjstva, omiljenih igri, nestašluka...

– Nemam niti jednu barbicu, tako ih mi u Splitu zovemo, živu. Ništa to nije moglo preživjeti sa mnom. Sjećam se da je moja prva barbica imala tetovaže, stavljala sam joj orahovo ulje na kosu da je zaližem. Ma užas! Izmaltretirala sam je – sa smiješkom priča Jelena koja je, veli, kao dijete bila jako razmažena i nestašna.

Foto: Željko Lukunić/PIXELL

– Bila sam užasno dijete, mislim da sam svoje roditelje izludila. Imala sam previše energije, non-stop sam plesala po stanu. Pomicala sam stolice i stol kako bih imala svoju plesnu dvoranu. Kada sam krenula u osnovnu školu, krenula sam i u baletni studio. Na početku sam imala tri puta tjedno trening, a od trećeg razreda sam imala svaki dan osim nedjeljom. I onda je problem bio kako popuniti tu nedjelju. Sjećam se da sam obožavala emisiju "Muzički tobogan" i uvijek sam maštala da ću jednom nositi lijepe haljine. Evo, čini se da se to ostvarilo – prisjeća se Jelena.

Iako je oduvijek bila krhka, kaže, to je nije ometalo da se tuče s dečkima iz ulice.

– Još se živo sjećam svađe s prijateljem Androm i nadam se da se neće ljutiti kad ovo pročita. Naime, on je mene gurnuo i ja sam baš pošteno pala na tlo, a kada sam se ustala toliko sam se bijesno zatrčala prema njemu da se on od straha popeo na drvo ispred svoje kuće. Danima nije dolazio kod nas pa me mama pitala: "Jelena, a gdje je Andro?" I kako sam ja ostala šutjeti, ona je shvatila da nešto ne štima – smije se Jele.

>> Poput tsunamija, evo kako će vas pomesti atraktivna Jelena Rozga

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
10:25 02.12.2014.

Saučešće ...jadan ti!

Avatar ucjena
ucjena
10:56 02.12.2014.

pa bas se ne hvalis sa ljepim stvarima, to je inspiracija za mlade, da krenu tvojim stopama, a sta si jos presutila, jao, ali sad krecu paparci, pa cemo znati i vidjeti, sta nisi ni mislila, volim te budalo mala............

Avatar Radoboj_
Radoboj_
10:58 02.12.2014.

Lujo, tvoja je žena izvan konkurencije. Dakle, Jele je najljepša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije