Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljica RTL-televizije otkriva detalje svadbe

‘Bila sam najvatrenija na plesnom podiju’

ana brdarić
boris šćitar/PIXSELL
03.01.2010.
u 15:10

Marko i ja plesali smo poput Ginger Rogers i Fred Astairea. Sve je bilo kao u nekom savršenom filmu. Toliko sam se rasplesala da me nitko nije mogao nagovoriti da se umirim i sjednem za stol - rekla nam je Ana.

Tri dana nakon najsretnijeg dana u njenom životu voditeljica RTL televizije Ana Brdarić još je uvijek pod impresijama ludog svadbenog slavlja u kojem je ona sama bila najvatrenija!

 

- Nitko me nije mogao zaustaviti na plesnom podiju. Marko i ja zaplesali smo na nama najdražu pjesmu ‘Nathalie’ francuskog pjevača Gilberta Becouda koja nas je i spojila. Bili smo dobri poput Ginger Rogers i Fred Astairea. Bar sam se ja tako osjećala, kao u nekom filmu. Novu godinu dočekali smo na terasi sa odlično raspoloženom ekipom - otkrila nam je 29 - godišnja voditeljica Vijesti RTL televizije čijem su uplovljavanju u bračne vode među 120 uzvanika prisustvali i kolege Tomislav Jelinčić, te Amela Čilić s obitelji.

 

- Za mene najljepši trenutak vjenčanja ipak nije bilo slavlje, nego sam ulazak u crkvu. Malo kad sam u životu osjetila takvo uzbuđenje i sigurnost da će baš sve biti u redu. Svi kažu da sam plakala, ali ja se toga uopće ne sjećam - priča Ana koja je malo prije ponoći uz Markovu pomoć razrezala veliko čokoladnu tortu na tri kata. A kao najljepši poklon koji će je uvijek sjećati na vjenčani dan voditeljica je izdvojila veliku maketu galije koju je dobila od svoje obitelji.

 

- Nisam imala baš puno vremena da se odmorim i uživam u prvim danima braka, al za to imam cijeli život. Ovaj tjedan ću biti okupirana poslom zbog izbora, a nakon toga ću malo usporiti ritam - rekla nam je Ana koja je sebi u Novoj godini poželjela da sve ostane kao jest jer se smatra - sretnom osobom. Jedan korak naprijed koji bi je učinio još ponosnijom je uloga mame. Voljela bi, kaže, imati curicu kojoj neće baš ništa nedostajati. Ponajmanje ljubavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije