Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška priča

Bila je poznata hollywoodska glumica, a sad živi u siromaštvu

 Shelley Duvall
Foto: YouTube screnshot
1/3
19.01.2017.
u 14:12

Shelley Duvall, poznata po ulogama u "Isijavanju" i "Popaju", u razgovoru s novinarima Radar Onlinea otkrila je da su je svi poznati prijatelji zaboravili i da živi od socijalne pomoći

Proslavila se ulogama u filmovima "Isijavanje" i "Popaj", a danas 67-godišnjoj glumici Shelley Duvall od tog uspjeha i novca koje je zaradila nije ostalo ništa. Novinari Radar Onlinea proveli su jedan dan s nekad uspješnom hollywoodskom glumicom koja se osim s novčanim problemima bori i sa psihičkom bolesti.

– Ne želim ići u bolnicu, tamo se osjećam kao u zatvoru. U tim ustanovama ne drže vas zavezane, ali isto tako ne možete pobjeći. Provela sam ondje jednu noć, moja mama me tamo smjestila – rekla je glumica novinarima dok je sjedila u svom automobilu i pušila cigaretu jednu za drugom. 

Požalila se kako joj se nitko od prijatelja glumaca ne javlja i ne nudi joj pomoć, a ona mora živjeti od socijalne pomoći. 

Prije nekoliko mjeseci bila je gošća dr. Phila, gdje je izgovorila niz teorija urote i zavjere i tvrdila da je Robin Williams još uvijek živ. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije