Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Lucija otkrila Antoniju što želi i otvoreno mu priznala kako se osjeća

Lucija i Antonio
Foto: Screenshot
03.03.2018.
u 22:45

Nakon što je Antonio rekao da ne razumije što pokušava reći, Lucija je napokon pronašla prave riječi

Splićanka je odlučila Križevčaninu dati do znanja da se njezin stav prema njemu nije promijenio te da i dalje ostaju prijatelji. Na njegovu žalost…

Analizirajući njihov odnos Lucija je odlučila Antoniju reći otvoreno kako se osjeća.

„Imam osjećaj da te moram gledati onako kako ti gledaš mene da bi mi bili dobri i to me jako ljuti“, započela je Lucija objašnjavati Antoniju kako vidi njihov odnos.

Nakon što je Antonio rekao da ne razumije što pokušava reći, Lucija je napokon pronašla prave riječi.

„Sve mi paše i sve mi je ovo lijepo no ti mene gledaš na drugačiji način nego ja tebe“, kazala je Lucija uvjerena da s njegove strane postoje simpatije koje nadilaze prijateljsku razinu. Iako Antonio nije htio negirati, njegov izraz lica je pokazivao da se nije nadao da će Lucija to reći.

Što mu je sve Lucija rekla i kako je na isto reagirao emotivni Antonio, doznajte već sutra u Big Brother uživo emisiji od 20 sati na RTL-u!

Lucija i Antonio
1/23

Komentara 6

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
08:49 04.03.2018.

Ove vijesti me uzrujavaju... evo sad moram na wc...

ZA
!zagreb!
08:46 04.03.2018.

Dok god ulazite u vijest i ostavljate komentare to će sve vise ovakve stvari biti vijesti jer se broji koliko puta su otvorene... Svojim ulaskom to podržavate uključujući i mene sada.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:39 04.03.2018.

u prolazu sam, interesira me je li netko prati BB-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije