Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban dar

Big Brother kuća dobila svoju mamu!

Foto: RTL
1/4
29.03.2018.
u 14:23

Anezi će čitav dan nekome od stanara morati glumiti mamu te se pritom brinuti da njezino dijete ne bude gladno i žedno, da bude sigurno, da ga uči lijepom ponašanju

Big Brother odlučio je testirati kako se Anezi snalazi u ulozi majke nakon što je ona prije nekoliko dana u ispovjedaonici otkrila kako misli da će jednoga dana biti odlična mama.

U ispovjedaonici je doznala kakav poseban zadatak Big Brother ima za nju.

''Biti majka jedan je poseban poklon. U duhu zabavnog dijela majčinstva, BB za tebe ima lijepe vijesti. Big Brother ti čestita, upravo si postala mama'', rekao joj je Big Brother.

Anezi će tako čitav dan nekome od stanara morati glumiti mamu te se pritom brinuti da njezino dijete ne bude gladno i žedno, da bude sigurno, da ga uči lijepom ponašanju, savjetuje i ispravlja.

''Po izlasku iz ispovjedaonice, dočekat ćeš svoje dijete. Big Brother se pobrinuo da preskočiš prvih sedam godina briga oko djeteta, tako da odmah dobivaš dijete od 7 godina...'', napomenuo joj je Bigi.

Kako se Anezi svidio ovaj posebni zadatak i tko je od stanara nakratko postao njezin sin, ne propustite doznati u novoj dnevnoj emisiji, od 21:30 na RTL-u! 

1/50
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije