Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Bez ovih deset stvari Jole ne može!

Jole
Foto: Jurica GaloićPixsell
1/7
07.10.2018.
u 12:48

Četkica za zube, kauč, maslinovo ulje samo su neke stvari bez kojih Joško Čagalj Jole ne može zamisliti život.

Pjevača Jolu, koji ne nosi bez razloga pridjev “popularni” od samog početka karijere, ne treba posebno predstavljati. Uvijek nasmijan i spreman zapjevati ili na bilo koji drugi način podići atmosferu, otkrio nam je deset stvari bez kojih ne može zamisliti svakodnevicu.

1. Mikrofon

Volim glazbu i svoje koncerte. Zadnjih nekoliko tjedana odrađujem intenzivne probe za svoj veliki koncert u Ciboni 12.10. tako da se od mikrofona odvajam samo kad idem spavati.

2. Televizor

Volim se opustiti navečer uz dobar film. Iako filmove volim pogledati u CineStaru, kada mi to obveze dopuste, kućna atmosfera ponekad je najbolja.

3. Mobitel

Može li danas itko bez mobitela? Ja ne. 

4. Auto

Kako imam puno koncerata, jako sam puno u autu i jako mi je važno da je dobar. Moja Seat Ateca limeni je ljubimac u koji sam se zaljubio na prvu.

5. Naočale

Neizostavni modni detalj. Sunčane naočale nosim i zimi.

6. Klavijature

Volim pjevati i kod kuće kada se okupimo uz dobru spizu. Zasviramo i zapjevamo do dugo u noć.

7. Maslinovo ulje

Tekuće zlato bez kojeg ne mogu zamisliti dobru spizu.

8. Kauč

Nakon napornog dana treba se i odmoriti (smijeh). Na kauču se najradije odmaram.

9. Četkica za zube

– Zar je potrebno reći razlog? (Smijeh). Oralna higijena jako mi je važna.

10. Radio 

Kao što sam već rekao, puno vremena provodim u autu. Zato je i radio uvijek upaljen za vrijeme vožnje.

Pogledajte što nam je popularni Jole otkrio u intervju

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar fenixem
fenixem
13:14 07.10.2018.

Hhaha a mozel li ljakse malo bez sebeuzdizanja,pa nisi ti nikakav svijetski star,nego obican balkanski sajam pijevac za pubertetlije i one jadnike koji rade po terenu,pa za vikend trgnu tri pive i lozu!A vidim auto ti je ono pravo dobar za putovanje,ima head up display,tri video ekrana,masazne sijedala sa odvijetravanjem,cetiri zone klimu,kameru 360stp,cetiri cilindra motor a vijerovatno i diesel,ma svaka cast auto za putovanje,pa nema svaka zvijezda seata istina je...ne slini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije